H Amber Heard στην πρώτη της συνέντευξη, μετά την δικαστική ήττα, μίλησε για την κακομεταχείριση που δέχτηκε από το κοινό εναντίον κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση με τον Johnny Depp. Η Heard φάνηκε εμφανώς αλλαγμένη και μετανιωμένη, ενώ μιλούσε με τη Savannah Guthrie του NBC News.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης, που προβλήθηκε την Τρίτη στην εκπομπή «Today», η ηθοποιός εμμένει στο ότι ο Depp την είχε κακοποιήσει σωματικά και συναισθηματικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους. «Μέχρι την ημέρα του θανάτου μου, θα μείνω δίπλα σε κάθε λέξη της κατάθεσής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Heard είπε ότι ξέρει πώς και οι δύο τους επηρεάστηκαν αρνητικά από την υπόθεση. Ιδιαίτερα έμφαση έδωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έκριναν την έκβαση. «Η συντριπτική πλειονότητα αυτής της δίκης παίχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε αναφερόμενη στα πολλά memes που κυκλοφόρησαν στο TikTok και σε άλλες πλατφόρμες. «Νομίζω ότι ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος ένορκος, θα ήταν αδύνατο να το αποφύγει», είπε.

Η Heard πιστεύει ότι η ετυμηγορία θα μπορούσε να ήταν διαφορετική

Τις ημέρες πριν από τη δίκη έπρεπε να περπατήσει δίπλα σε υποστηρικτές του Depp ενώ πήγαινε προς το δικαστήριο. Κρατούσαν πανό που την απαξιούσαν, ενώ κάποιοι έγραφαν «Θάνατος στην Heard». «Αυτό ήταν το πιο ταπεινωτικό και φρικτό πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Ένιωσα λιγότερο άνθρωπος».

Η Guthrie την ρώτησε για το αν είχε κακοποιήσει τον ηθοποιό, όπως αποκάλυπτε ένα ηχητικό απόσπασμα που έπαιξε στο δικαστήριο. Εκείνη συνέχισε να αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ποτέ δεν ξεκίνησε αυτή την επίθεση. «Όπως κατέθεσα στο βήμα σχετικά με αυτό, είναι ότι όταν η ζωή σου βρίσκεται σε κίνδυνο, τότε πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη για πράγματα για τα οποία δεν θα έπρεπε να κατηγορείσαι. Αλλά όταν κακοποιείσαι ψυχολογικά, λεκτικά και σωματικά, δεν έχεις την δύναμη να το κάνεις».

Στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι «έκανε και έλεγε φρικτά πράγματα σε όλη τη διάρκεια της σχέσης της. Συμπεριφέρθηκα με φρικτούς, σχεδόν άγνωστους για εμένα τρόπους. Έχω μετανιώσει τόσο πολύ».

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι οι δικηγόροι του ηθοποιού ήταν καλύτεροι από τους δικούς της, εκείνη υπογράμμισε ότι οι δικηγόροι του «έκαναν ότι μπορούσαν για να αποσπάσουν την προσοχή των ενόρκων από τα πραγματικά ζητήματα». Η ομάδα της Heard σκοπεύει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Σοφία Χατζηπαντέλη: Ποιο είναι το μοντέλο από την Κύπρο με το μονόφρυδο που είναι η 4η κριτής του GNTM

Διάσημοι Έλληνες στα social media: Είναι τα τοξικά σχόλια μια μεγάλη ευκαιρία να συζητηθούν και να «χτίσουν» κοινό;

Ο Anthony Hopkins είναι το νέο μεγάλο κόλλημα στο Instagram: Χορεύει, τραγουδάει, κάνει challenges, ακολουθεί τα trends