Η Emily Carey, η 19χρονη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ του GoT, παραδέχτηκε πως ένιωσε άβολα όταν έπρεπε να γυρίσει σκηνές σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της Paddy Considine, ο οποίος της ρίχνει 30 χρόνια. Η Carey υποδύεται την Alicent Hightower και ο Considine τον βασιλιά Viserys Targaryen.

Στη σειρά House of the Dragon έχει μείνει χήρος, αφού η γυναίκα του πέθανε στη γέννα. Έτσι, συνάπτει σχέση με την Alicent, η οποία προσέχει την κόρη του, Rhaenyra Targaryen. Στο τελευταίο επεισόδιο, η Alicent ξυπνά στη μέση της νύχτας από την υπηρέτριά της, που την ενημερώνει ότι ο Βασιλιάς τη ζητάει. Σε αυτή τη σκηνή φαίνεται ξαπλωμένη ακίνητη, ενώ ο Viserys Targaryen κάνει σεξ μαζί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMILY CAREY (@theemilycarey)

Σε συνέντευξη, λοιπόν, που παραχώρησε η Emily Carey στο Newsweek, είπε πως ήταν νευρική σε αυτή τη σκηνή, καθώς δεν είχε γνωρίσει τόσο καλά τον συμπρωταγωνιστή της. «Τρόμαξα γιατί σε εκείνο το σημείο δεν είχα ακόμη γνωρίσει τον Paddy και δεν ήξερα πόσο εύκολα θα γυρνούσαμε τη σκηνή. Η πρώτη σκηνή που διάβασα ήταν η σκηνή του σεξ και το μόνο που είδα, ήταν ένας άνδρας 47 ετών και εκεί ανησύχησα λίγο».

Μάλιστα η ηθοποιός πρόσθεσε παρά την ανησυχία και το άγχος της, την παρηγορούσε η παρουσία ενός οικείου προσώπου στο πλατό: «Έχοντας αυτή τη διέξοδο, αισθανόμουν λιγότερο άβολα. Το δοκιμαστικό που κάναμε ήταν μια τεράστια βοήθεια και τα πράγματα ήταν καλύτερα στο γύρισμα. Τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι νόμιζα».

Κάνε Ότι Κοιμάσαι: Μια σειρά με στοιχεία νουάρ που βγαίνει έξω από τα ελληνικά δεδομένα