Φρενίτιδα προκάλεσε στο διαδίκτυο το τελευταίο trailer του House of the Dragon, της prequel σειράς του Game of Thrones. Η σειρά βασίζεται στην δυναστεία των Targaryen και θα μας αποκαλύψει τις πολιτικές σχέσεις μεταξύ τους, 200 χρόνια πριν τα γεγονότα σειράς-υπερπαραγωγής του HBO που έκανε το φινάλε της το 2019.

H σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της την 21η Αυγούστου 2022 στο HBO και μέσω της πλατφόρμας HBO Max.

Εκτός από τους προς το παρόν άγνωστους για το τηλεοπτικό κοινό Targaryen προηγούμενων γενεών, το trailer αποκαλύπτει και νέους δράκους αν και η Daenerys στο GoT είχε αναφέρει πως έχουν να εμφανιστούν χιλιάδες χρόνια. Παρά την παρόμοια ατμόσφαιρα με το Game of Thrones, οι showrunners του prequel, Ryan Condal και Miguel Sapochnik, είχαν δηλώσει σε συνέντευξή τους ότι το House of the Dragon θα διαφέρει αρκετά σε ύφος από την original σειρά.

Στο House of the Dragon πρωταγωνιστούν οι Paddy Considine (Peaky Blinders) ως King Viserys Targaryen, Olivia Cooke (Ready Player One) ως Alicent Hightower, Emma D’Arcy (Wanderlust) ως Princess Rhaenyra Targaryen κι ο Matt Smith (Doctor Who, The Crown) ως Prince Daemon Targaryen.

Εκτός από το trailer, το HBO έδωσε στην δημοσιότητα και τις νέες αφίσες των χαρακτήρων συνοδευόμενες από τη φράση «Φωτιά και Αίμα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HBO Max (@hbomax)

Στην νέα σειρά εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού ο ίδιος ο συγγραφέας της σειράς βιβλίων «A Song of Ice and Fire», George R. R. Martin. Πολλοί fans έχουν ασκήσει σκληρή κριτική στον 73χρονο συγγραφέα καθώς αντί να ολοκληρώσει τα βιβλία, τα οποία έχουν μείνει ακόμη στον θάνατο του Jon Snow, ασχολείται με άλλα projects. Ακόμη και ο ίδιος ο συγγραφέας έχει δηλώσει πως μετανιώνει που άφησε την σειρά Game of Thrones να περάσει τα βιβλία του, ωστόσο δεν προχωρά στην ολοκλήρωση του Winds of Winter, το οποίο είχε αναφερθεί πως θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.

Θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στον υψηλό πήχη που έθεσε το Game of Thrones (οκ, πριν την απογοητευτική τελευταία σεζόν του);

Δείτε το τελικό trailer του House of the Dragon

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Cobra Kai: Κυκλοφόρησε το trailer της 5ης σεζόν – Πότε θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix

Όταν νιώθεις απογοήτευση σκέψου ότι το φινάλε του Ozark ήταν πιο απογοητευτικό

Pearl: Το Netflix ακυρώνει την animated σειρά της Meghan Markl «λόγω κόστους»