Η νέα extended εκδοχή του trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά «House of the Dragon», που κυκλοφόρησε στο Comic- Con του Σαν Ντιέγκο, περιέχει ακόμα περισσότερες εντυπωσιακές λεπτομέρειες, από το trailer της προηγούμενης εβδομάδας. Μέσα σε όλα βλέπουμε βασικά στοιχεία του Game of Thrones, που συνδράμουν στην πλοκή, όπως αιματηρές μάχες, δράκοι και βέβαια ίντριγκες, ενώ εμβαθύνει στον οίκο Targaryen.

O σιδηρούν θρόνος είναι η «πέτρα του σκανδάλου» για ακόμα μια φορά, ικανός να καταστρέψει ακόμα και οικογένειες. Είναι γνωστό άλλωστε ότι πρόκειται για ένα prequel που τοποθετείται χρονικά περίπου 200 χρόνια πίσω από τα γεγονότα του Game of Thrones και επικεντρώνεται στην αρχή του τέλους της τότε παντοδύναμης δυναστείας που κυριαρχούσε στα Επτά Βασίλεια του Westeros, και στον εμφύλιο πόλεμο που ονομάστηκε “Χορός των Δράκων”.

Ο Matt Smith ως Daemon Targaryen, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολιτικού παιχνιδιού διαδοχής. Σε ένα στιγμιότυπο, επίσης βλέπουμε την Emma D’Arcy στον ρόλο της Rhaenrya Targaryen, η οποία «φέρνει» πολύ στην Daenerys, να περνάει από την πόρτα στο δωμάτιο του Iron Throne.

Ο Viserys συμβουλεύει τη Rhaenyra: «Ο Σιδερένιος Θρόνος είναι το πιο επικίνδυνο κάθισμα στο βασίλειο. Και η γραμμή μας είναι ευάλωτη, τελειώνει πολύ εύκολα». Σε νέες λήψεις φαίνεται η νεαρή Rhaenyra και η Alicent – η σύζυγος του Viserys- να προσεύχονται μαζί, πριν θελήσουν να σκοτώσει ο ένας τον άλλον.

Το νέο trailer δίνει και μια νέα λήψη του νεαρού Aemond Targaryen καθώς προσπαθεί να καβαλήσει τον μεγάλο δράκο Vhagar. «Οι Targaryen είναι πιο κοντά στους θεούς παρά στους ανθρώπους», ακούγεται να λέει η Rhaenrya Targaryen, που δείχνει κάποια ύβρις. Αυτά τα λόγια μας προδιαθέτουν για την επερχόμενη καταστροφή, που όλοι γνωρίζουμε. Τέλος δίνεται ένα κοντινό πλάνο του στιλέτου με το οποίο ο Alicent Hightower προσπαθεί να μαχαιρώσει τη Rhaenyra.

Σύμφωνα με το trailer η σειρά έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει το «Game of Thrones» και το πικρόγλυκο τέλος που άφησε.  Το House of the Dragon κυκλοφορεί στα HBO και HBO Max στις 21 Αυγούστου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=191&v=7_4Bn4fioXA&feature=emb_title

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

The Bear: Γιατί μιλάνε όλοι γι΄αυτή τη σειρά και την αποκαλούν «την καλύτερη της σεζόν»;

Netflix: Η μεγαλύτερη απώλεια συνδρομητών του 2022 – Η κίνηση που μπορεί να εκτοξεύσει ή να του σκάψει τον λάκκο

House of the Dragon: Κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο trailer και έχει… άρωμα Game of Thrones