Με ανανεωμένο πρόγραμμα κατά το δεύτερο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν έρχονται τόσο ο ANT1 όσο και το STAR, αφού πρόκειται τρεις εκπομπές και μια σειρά να κάνουν πρεμιέρα σύντομα.

Επιστρέφει η Σοφία Αλιμπέρτη ύστερα από χρόνια

Όσον αφορά στον ΑΝΤ1, σύντομα θα παρακολουθήσουμε μία τηλεοπτική επιστροφή και αυτή δεν είναι άλλη από της Σοφίας Αλιμπέρτη που πρόκειται να παρουσιάσει εκπομπή με ιατρικό περιεχόμενο.

Ειδικότερα, πρόκειται για την ελληνική μεταφορά του «Dr. Oz» στην απογευματινή ζώνη του σταθμού και δη καθημερινά επομένως οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει δώσει τα χέρια με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, που έχει αναλάβει την παραγωγή. Ακόμα, στο πλευρό της αναμένεται να βρεθούν ο γνωστός οδοντίατρος, Κωνσταντίνος Δέδες, και ο διακεκριμένος διατροφολόγος, Κωνσταντίνος Ξένος.

https://youtu.be/urqeo8Tclt0

Μένοντας στον σταθμό του Αμαρουσίου, μπορεί οι διαπραγματεύσεις με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να ναυάγησαν, αλλά το πρότζεκτ για εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν εγκαταλείπεται. Πλέον, η Ελίνα Παπίλα είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για το τιμόνι μιας νέας κοινωνικής εκπομπής.

Ένα παιχνίδι με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και μια νέα σειρά για το STAR

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παρέμεινε στο STAR παρότι είχε κρούση από τον ΣΚΑΪ για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks». Έτσι, λοιπόν, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα παρουσιάσει το παιχνίδι γνωριμιών με τίτλο «First Dates».

Αναλυτικά, άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή τη συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. Στο τέλος της βραδιάς, όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μην γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί, όμως, και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους, δηλαδή όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή.

Βέβαια, το κανάλι της Κηφισιάς ετοιμάζει και μια νέα ιδιαίτερη σειρά, με πρωταγωνιστές τους Νίκο Κουρή και Σμαράγδα Καρύδη σε παραγωγή της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, που λέγεται «IQ 160».

Κεντρική ηρωίδα είναι η Πηνελόπη, μια χωρισμένη μητέρα, με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυΐας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ένα βράδυ, εμπλέκεται, άθελά της, στην έρευνα ενός εγκλήματος και συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του. Ο επικεφαλής αξιωματικός αποφασίζει να τη συμπεριλάβει, δοκιμαστικά, στην ομάδα του, ως σύμβουλο. Μαζί της, θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες καταστάσεις και θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν μια σειρά σκοτεινών εγκλημάτων. Στην αρχή, η Πηνελόπη, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της, θα καταφέρει να αναστατώσει για τα καλά την ομάδα. Τελικά, όμως, η συμβολή της θα αποδειχτεί πολύτιμη, όχι μόνο στην επίλυση των αστυνομικών υποθέσεων, αλλά και στην ισορροπία των μεταξύ τους σχέσεων.