Πολλοί είναι αυτοί που δοκιμάζονται στις auditions του MasterChef 6, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν. Ανάμεσα τους και ο Τζόναθαν, ο Καναδός που έγινε ερωτικός μετανάστης και πλέον μένει μόνιμα Ελλάδα με την οικογένειά του. Στο Twitter ήδη μιλάνε για τον νέο Τζιοβάνι -τον Ιταλό παίκτη του περσινού MasterChef-, αν και εμείς το ίδιο σκεφτήκαμε με τον που τον είδαμε. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να τον αποθεώσουν.

Ο Τζιοβάνι πέρα από τις μαγειρικές του ικανότητες είχε ξεχωρίσει για το ήθος. Εκτός από το physique – και το ότι τα ονόματά τους ξεκινούν από «Τζ»- φαίνεται έχουν πολλά κοινά σαν χαρακτήρες. Μιλάνε φαρσί τα ελληνικά, παρότι δεν είναι η μητρική τους, και δείχνουν τον ίδιο ζήλο.

Νομίζω είναι από τα λίγα άτομα που μπορούν να πουν την λέξη «παπάρα» στην τηλεόραση και να μην ακουστεί beep. Προφανώς και εννοούσε το ψωμί βουτηγμένο σε ελαιόλαδο. Αυτή ήταν και η πρώτη λέξη που έμαθε μαζί με εκείνη που ξεκινάει από «Μ και τελειώνει σε A», όπως είπε.

Είναι τυπάρα και το δείχνει. Κι η οικογένειά του επίσης. Ο πιτσιρικάς γιος του τρόλαρε την μάνα του και «δίκασε» την γιαγιά του για τις μαγειρικές τις ικανότητες. «Από τη μία χαίρομαι αν θα μπει ο μπαμπάς στο MasterChef, από την άλλη όχι γιατί θα αρχίσουν οι μπάμιες, οι φακές και το σπανακόρυζο στο σπίτι. Θα έρθει και η γιαγιά…θα γίνει το κρέας τούβλο».

Η τηλεόραση έχει ανάγκη από τέτοιες προσωπικότητες, με χιούμορ, θετική ενέργεια και γενικότερα ένα ευχάριστο vibe. Είναι από τους τύπους που σε κάνουν να θέλεις να βγείτε για να αράξετε. Να σου μιλήσει για τις εμπειρίες του και να ανοίξετε συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Δεν είναι τυχαίο που «έσβησε» όλους τους υπόλοιπους και σήμερα έχουμε να θυμόμαστε κυρίως αυτόν από το χθεσινό επεισόδιο. Περιττό να πούμε ότι πέρασε στην επόμενη φάση. Τζόναθαν for the win λοιπόν.