Στο αυτοκίνητό του συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον Σωτήρη Κοντιζά, μία «ανάσα» πριν τον 7ο κύκλο του MasterChef στο Star που θα κάνει την πρεμιέρα του την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου.

Ο κριτής του δημοφιλούς σόου μαγειρικής αποκάλυψε ότι σε αντίθεση με τους προηγούμενους κύκλος, δεν θα εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια. Οι κριτές, οι οποίοι είναι πλέον όλοι μπαμπάδες μετά τη γέννηση του μωρού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή να μην εμφανίζονται φέτος σε όλα τα επεισόδια ώστε να περνούν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους.

«Δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια, αυτή είναι μια αλλαγή. Όχι, όχι δεν θα με βλέπετε συνέχεια στο πλατό. Για να ξεκουραζόμαστε, έχει προβλέψει η παραγωγή γι’ αυτό. Είμαστε και μπαμπάδες όλοι πλέον, οπότε μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχουν φροντίσει ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας και θα πάμε και πάρα πολλά ταξίδια», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Όσον αφορά στον ανταγωνισμό, ο σεφ δήλωσε: «Κάνουμε αυτό που κάνουμε, περνάμε καλά. Καλό είναι να κάνουμε και καλά νούμερα, αλλά όλη η ομάδα δεν κινείται με γνώμονα αυτό. Αν δεν πήγαινε καλά, δεν ξέρω για πόσο θα το κάναμε».

«Είμαι θετικός και στο ενδεχόμενο ενός All Star κύκλου» πρόσθεσε ο γνωστός chef.

Υπενθυμίζεται ότι το τρέιλερ για τον 7ο κύκλο του MasterChef είναι ήδη στον «αέρα». Το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την πρεμιέρα, ωστόσο η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ότι το MasterChef θα επιστρέψει τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου.