H Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες μέλη της UEFA παίζουν μπάλα τον Ιούνιο για τα προκριματικά του Euro 2024 αλλά και για το UEFA Nations League στο «γήπεδο» του Novasports! 

Από την Τετάρτη 14 Ιουνίου έως και την Τρίτη 20 Ιουνίου, οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» και συνδρομητές του Novasports. θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα με τις Εθνικές ομάδες και με τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με περισσότερες από 50 LIVE αναμετρήσεις. 

Η Εθνική Ελλάδας με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στην πρεμιέρα κόντρα στο Γιβραλτάρ (3-0 εκτός έδρας) και το ρεπό της 2ης αγωνιστικής, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και για την 3η αγωνιστική θα υποδεχθεί στις 16/6 (21:45) στην OPAP Arena την Ιρλανδία ενώ για την 4η αγωνιστική (19/6) θα φιλοξενηθεί στο Παρίσι από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. 

Η Εθνική μας ομάδα, βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ με τις δύο πρώτες ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας από 14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου 2024.