Πήρε φόρα ο Σταύρος Γεωργάς, ο viral γύπας του TikTok που το όνομά του συζητιόταν πολύ πριν από έναν μήνα, και δεν σταματάει. Μετά από το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, όπου εξηγούσε ότι έχει παρεξηγηθεί και έδινε τις απαντήσεις του σε όλα τα ηχητικά του που βγήκαν στη φόρα, ήρθε η στιγμή της τηλεόρασης.

Και πολύ άργησε, παρόλο που ο ίδιος τόνιζε στο βίντεο ότι δεν έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί αυτή την αναγνωρισιμότητα και να βγαίνει στα κανάλια.

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως τον έπεισε και το πρωί της Πέμπτης ο Σταύρος Γεωργάς έδωσε νέες απαντήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Γεωργάς ανέφερε ότι πολλές από τις γυναίκες που δημοσιοποίησαν το ηχητικό του, έχουν πάει μαζί του για ένα βράδυ και υπάρχει συνομιλία ανάμεσα τους, δεν έχει στείλει μόνος του το ηχητικό.

«Προφανώς και μου απαντούσαν. Έχω χιλιάδες απαντήσεις. Πάρα πολλές γυναίκες έχουν βγάλει όλα αυτά για μένα κι είναι ψέμα. Έχουν σβήσει πάρα πολλά μηνύματα και φαίνεται πως μιλάω μόνος μου. Υπάρχει μια παρεξήγηση, είπα χθες ότι το 60% μου έχει απαντήσει. Δεν σημαίνει ότι έχω βγει με 6.000. Αν έχουν βγάλει το μήνυμα 1.000, τότε με το 60%. Τι Σπαλιάρας λένε; Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν οι άνθρωποι…Μετά απ’ όλο αυτό εξαφανίστηκα γιατί είχα χιλιάδες μηνύματα και αιτήματα, θετικά κι αρνητικά. Εγώ το έκανα αυτό περίπου 8 χρόνια. Για να το κάνω, πάει να πει ότι είχα επιτυχία. Με κάποιες από αυτές έκανα κάτι παραπάνω. Εγώ δεν τάζω λαγούς με πετραχείλια».

Όταν ρωτήθηκε από την Άρια Καλύβα αν θεωρεί τις γυναίκες αντικείμενα, ο Σταύρος Γεωργάς απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα χωρίς τη συναίνεση των γυναικών. Αντιθέτως, ο ίδιος βρίσκεται σε αυτή τη θέση χωρίς να το έχει επιβιώξει.

«Έχω αρχές από την οικογένειά μου, με όποια και να βγω την προσέχω, ανεξαρτήτως τι προθέσεις έχω, ό,τι έχω κάνει με κάποια γυναίκα είναι με συναίνεση. Είμαι θύμα σε αυτή την ιστορία. Όλο αυτό που έχει γίνει με το όνομά μου, έχει γίνει χωρίς τη συναίνεσή μου και με έχουν διαβάλλει πολλές γυναίκες με τα ηχητικά τα δικά μου, τα οποία είναι ιδιωτικά. Χωρίς τη συναίνεσή μου, το ξαναλέω αυτό. Αυτό έγινε, γιατί έλεγα ένα ηχητικό σε όλες, στην καθεμία με άλλο όνομα. Δεν τις γνώριζα, γινόταν ένα follow, γινόταν follow back και έστελνα το μήνυμα»