Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται για τη νέα ταινία αφιερωμένη στη ζωή του Willy Wonka, καθώς ο πρωταγωνιστής που θα παίζει τον νεαρό Wonka – παίρνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Johnny Depp– έδωσε μια γεύση από το τι πρόκειται να δούμε.

Ο Timothee Chalamet, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε να φορά το παραδοσιακό καπέλο και το παλτό του Willy Wonka, λέγοντας: «Η αγωνία είναι τρομερή, ελπίζω ότι θα διαρκέσει».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, με την Warner Bros να μην έχει δώσει ακριβή ημερομηνία, αφού αυτήν την περίοδο καταπιάνεται με την τρίτη ταινία Fantastic Beasts, η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους μέσα στο 2022.

Παράλληλα με τον Chalamet, πολλά γνωστά πρόσωπα πρόκειται να εμφανιστούν στη νέα ταινία του Wonka, συμπεριλαμβανομένων των Rowan Atkinson (ο Mr Bean), Matt Lucas και Olivia Colman, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ποιον ρόλο θα ενσαρκώσουν.

Πόσες ταινίες με τον Willy Wonka υπάρχουν

Έχουν γίνει διάφορες κινηματογραφικές προσαρμογές του διάσημου παιδικού βιβλίου του Roald Dahl του 1964, Charlie and the Chocolate Factory και όλες έχουν στεφθεί με επιτυχία.

Η πρώτη κινηματογραφική προσαρμογή (Willy Wonka and the Chocolate Factory) ήρθε το 1971, με τον Gene Wilder ως Willy Wonka και τον Peter Ostrum ως Charlie Bucket.

Η ταινία ακολούθησε πάτησε πάνω στο αρχικό βιβλίο, όπως και η διασκευή του Tim Burton το 2005, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Johnny Depp ως ο εκκεντρικός ζαχαροπλαστικής. Αυτή η version είναι και η πιο γνωστή σήμερα.

Ωστόσο, ο Wonka θα ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση και θα χρησιμεύσει ως prequel, το οποίο θα εμβαθύνει στην ιστορία του Willy Wonka. Ο Timothee Chalamet θα πρωταγωνιστήσει ως ο νεαρός Willy Wonka καθώς η ταινία επικεντρώνεται στην περιπέτεια που τον οδήγησε στη συνάντηση με τους Oompa-Loompas.