Δημοσιεύτηκε το τρέιλερ του Guardians of the Galaxy Vol. 3, της τρίτης ταινίας για την ετερόκλιτη ομάδα του MCU που μας έχει συνηθίσει σε καταιγιστικές περιπέτειες.

Αυτήν την φορά, στο κοσμικό τους ταξίδι -που συμβαίνει μετά τα γεγονότα του Guardians of the Galaxy: Holiday Special που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες- θα συναντήσουν τον Adam Warlock, τον εμβληματικό χαρακτήρα των κόμικς που φέρνει στην μεγάλη οθόνη ο Will Poulter.

Ακόμη, η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή της Zoe Zaldana ως Gamora. Ωστόσο, αυτή η Gamora δεν θα είναι η βασική που γνωρίσαμε από την πρώτη ταινία των Guardians, καθώς ο Thanos της θυσίασε στον πλανήτη Vormeer. H νέα Gamora θα είναι από εναλλακτική χρονική στιγμή, που βρέθηκε καταλάθος στο δικό μας timeline στα γεγονότα του Avengers: Endgame (2019).

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer στα πλαίσια του Brazil Comic Con.

Η ταινία θα έχει για άλλη μία φορά την υπογραφή του James Gunn, ο οποίος θα επιμεληθεί την σκηνοθεσία και θα κάνει την πρεμιέρα της στις 5 Μαΐου του 2023. Σε προηγούμενη συνέντευξή του, ο Gunn αποκάλυψε ότι θα είναι μάλλον η τελευταία φορά που βλέπουμε την συγκεκριμένη ομάδα όλη μαζί.

Δείτε το τρέιλερ του Guardians of the Galaxy Vol.3: