Το «Bodies» είναι από τις σειρές που περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Netflix, ειδικά μετά την κυκλοφορία του trailer που μας χάρισε αυτή τη νουάρ ατμόσφαιρα που θέλουμε. Επρόκειτο για μια σειρά βρετανικής παραγωγής που βασίζεται στα  κόμικς της DC και το graphic novel των Σι Σπένσερ, Ντιν Όρμστον, Τούλα Λοτέι, Μέγκαν Χέκτρικ και Φιλ Γουινσλέιντ.

Η περίεργη υπόθεση του «Bodies» στο Netflix, με πρωταγωνιστή τον Στίβεν Γκράχαμ διαδραματίζεται σε τέσσερις περιόδους που απλώνονται σαν βεντάλια σε 150 χρόνια. Η ιστορία μας ξεκινά το 1890, όταν ένας αστυνομικός εντοπίζει ένα πτώμα στο Whitechapel του Λονδίνου. Αυτό το πτώμα εμφανίζεται στο ίδιο ακριβώς σημείο, το 1941, το 2023 και το 2053. Κι εδώ είναι το ανεξήγητο που θα δούμε να ξετυλίγεται στα οκτώ επεισόδια.

Netflix
Bodies Netflix

Οι συνολικά τέσσερις αστυνομικοί στο «Bodies» θα κληθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, με τον ρόλο του Γκράχαμ να αποτελεί το κλειδί, αφού έχει τον τρόπο να καταργεί τις χρονικές αποστάσεις. «Δεν είσαι ο πρώτος ντετέκτιβ που ανακάλυψε αυτό το πτώμα», ακούγεται από την επιβλητική φωνή σε μια σκηνή που ο ένας αστυνομικός το κοιτάζει.

Netflix
Bodies Netflix

Επί της ουσίας, στο «Bodies» οι τέσσερις αστυνομικοί θα πρέπει να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν αυτή την ιδιαίτερη συνωμοσία. Αναμφίβολα, μια σειρά που θυμίζει το γερμανικό Dark του Netflix, αλλά με βρετανική πινελιά.

Η σειρά είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στο Netflix, στις 19 Οκτωβρίου και υποψιαζόμαστε πως γρήγορα θα βρεθεί στην κορυφή του ελληνικού Top10.

Το trailer της σειράς «Bodies» στο Netflix: