Όταν πριν από μια 4ετία ο Henry Cavill ανακοίνωνε το φινάλε του ως Superman και γινόταν ο The Witcher, κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα ζούσαμε την ανάποδη διαδρομή. Η ταινία Black Adam επανέφερε τον Superman του Cavill στο σύμπαν της DC και αυτό ήταν δεδομένο πως θα προκαλέσει μια σύγκρουση συμφερόντων και μια σύγχυση στο κοινό.

Είναι ο λόγος που ο Daniel Craig δεν έκανε ποτέ κανέναν τόσο χαρακτηριστικό ρόλο στη διάρκεια της θητείας του ως James Bond. Θα μπορούσε κάλλιστα κι αυτός να είναι σε κάποιο σημείο στη Marvel ή την DC. Είναι ο λόγος που ο Chris Hemsworth, ο Robert Downey Junior και ο Chris Evans δεν βρήκαν ποτέ ρόλους πρωταγωνιστικούς σε ταινίες, τόσο έντονους, όσο ήταν στο MCU. Ο Chris ακόμα δεν μπορεί, μιας και παραμένει ο Thor. Το ίδιο και ο Mark Ruffalo που είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός και πριν τον Hulk είχε ευκαιρίες ακόμα και για Όσκαρ.

Έτσι, ο Henry Cavill έπρεπε να σταθμίσει τα πάντα γύρω από τις επιλογές του και αντιλήφθηκε μαζί με την DC και την παραγωγή του The Witcher, πως δε θα μπορούσαν να συμβαδίσουν δύο τόσο franchise ρόλοι.

Στην ανακοίνωση του στο Instagram, εξηγεί πως από την 4η σεζόν της σειράς The Witcher αναλαμβάνει τον ρόλο ο Liam Hemsworth, κάτι που σημαίνει ότι η 3η σεζόν που είναι να κυκλοφορήσει στο Netflix, θα είναι μια σεζόν που θα δούμε το φινάλε του.

«Έχω κάποια νέα να μοιραστώ από το Σύμπαν του The Witcher. Το ταξίδι μου ως Geralt της Ρίβια γέμισε με τέρατα και περιπέτειες, αλλά φευ, θα πρέπει να καταθέσω το μετάλλιο και το σπαθί μου στην 4η σεζόν. Στη θέση μου, ο φανταστικός Liam Hesmworth θα αναλάβει τη μοίρα του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους σπουδαίους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα μου με ευλάβεια για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και έχω ενθουσιασμό να δω τον Liam να αναλαμβάνει ως ένας από τους πιο φανταστικούς άντρες.

Liam, καλέ μου κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει ένα τόσο σπουδαίο βάθος μαζί του. Απόλαυσε την καταβύθισή σου εκεί και δες όσα μπορείς να ανακαλύψεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Πάμε λοιπόν και στην επιλογή του Liam Hemsworth. Είναι ομολογουμένως μεγάλο το ξάφνιασμα, καθώς είχαμε οριακά ξεχάσει πως είναι ηθοποιός. Από τους Αναλώσιμους και το Hunger Games έχουμε να τον δούμε σε κάτι αξιοσημείωτο, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε όλη του την καριέρα δεν έχει αναλάβει ποτέ πρωταγωνιστικό ρόλο. Το πιο χαρακτηριστικό που έχει κάνει εσχάτως, είναι μια κομεντί του 2019 με πρωταγωνίστρια την Rebel Wilson. Ούτε κι εκεί είχε front ρόλο.

Στη θεωρία, η επιλογή του είναι ξενέρωτη. Προφανώς, οι παραγωγοί τον πέρασαν από κάστινγκ και ενδεχομένως να είχαν και τη συνδρομή του Henry Cavill. Κι ο ίδιος ο Liam Hemsworth έδειξε στην ανάρτησή του πως αντιλαμβάνεται πλήρως την δυσκολία του να προσπαθήσει να γεμίσει τα παπούτσια του Cavill.

«Ως φανατικός του The Witcher, πετάω στα σύννεφα με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt. Ο Henry Cavill ήταν ένας υπέροχος Geralt και είναι βαθιά τιμή που μου παραδίδει τα σκήπτρα και μου επιτρέπει να πάρω τις λεπίδες του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειας του.

Henry, είμαι φαν σου για πολλά χρόνια και έχω εμπνευστεί από αυτό που έφερες στον χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να γεμίσω πολύ μεγάλες μπότες, αλλά είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που θα μπω στον κόσμο του The Witcher».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Προφανώς για τον Liam είναι μια ευκαιρία καριέρας. Ένα τεράστιο ρίσκο που αν πετύχει, θα του ανεβάσει τρομερά τις μετοχές. Κι αν αποτύχει, δε θα αλλάξει και πολλά στην πορεία του. Θα αλλάξει όμως στο franchise, που μπορεί να πάει στράφι. 

Κανείς δε μπορεί να γεμίσει τα παπούτσια του Cavill ως The Witcher. Ούτε ως Superman. Αλλά αν κάτι είναι πιο εφικτό, είναι το δεύτερο, να βρεθεί δηλαδή αντικαταστάτης του για τον Superman. Άλλωστε, τόσοι και τόσοι έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Αντιθέτως, με τον The Witcher το κοινό έχει ταυτίσει τόσο την εικόνα του με αυτή του ρόλου, που θα είναι σοκ η εικόνα του λιγότερο ταλαντούχου Hemsworth.

Το ερώτημα που μένει, είναι να δούμε αν ο Geralt θα συνεχίσει ως Geralt, ή αν θα υπάρξει κάποιο σεναριακό τέχνασμα που να παρουσιάζει είτε την μεταμόρφωσή του είτε την εμφάνιση ενός Geralt από άλλο timeline ή κι από άλλη διάσταση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Το Netflix τραβά ξανά προς τη δόξα: Το περιεχόμενό του το 3ο τρίμηνο του 2022 αύξησε τους συνδρομητές

Από το Μηδέν: Η σειρά του Netflix που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και έκανε τους πάντες να κλάψουν

Πώς το House of the Dragon «εξαφάνισε» το Rings of Power με μόλις το 1/3 του budget του