Στις 4 του Μαΐου η Adele έκλεισε τα 34 της χρόνια. Ξεκίνησε στα 19 της με το πρώτο της άλμπουμ που είχε τον τίτλο 19, έκανε το μεγάλο μπαμ με το 21 και τώρα, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του 30, βρίσκεται σε αυτό που η ίδια αποκαλεί την 4η φάση της ζωής της. Έχοντας έναν γιο 9 ετών, έναν γάμο που τελείωσε με διαζύγιο πριν 4 χρόνια και μια νέα σχέση που η ίδια τη βλέπει ως τη σχέση της ζωής της, η Adele κοιτάζει το μέλλον και σε αυτό φαίνεται πως βλέπει περισσότερη οικογενειακή ζωή παρά καλλιτεχνική πορεία.

Μιλώντας στο τεύχος του Elle Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, η Adele ανέφερε πως είναι ένα χρόνο μαζί με τον μάνατζερ αθλητών του ΝΒΑ, τον Rich Paul, και μαζί του νιώθει πιο ερωτευμένη από ποτέ, σε βαθμό εμμονικό. Μάλιστα, καθώς οι δυο τους φτιάχνουν στο Λος Άντζελες ένα σπίτι όπου θα μπορούν να μένουν κάποιες μέρες μαζί με τα τρία παιδιά του και τον γιο της τραγουδίστριας, η Adele φαίνεται πως δε θέλει να μείνει εκεί, αλλά θέλει να αποκτήσει παιδιά με τον Paul.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Magazine (@elleusa)

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη! Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά, είμαι μια μητριάρχης και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Αλλά αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Λας Βέγκας. Θέλω να τα καταφέρω».

Αυτή η ατάκα περί νοικοκυράς και focus σε μια οικογενειακή ζωή, είναι κάτι που σίγουρα δεν ήχησε καλά στα αυτιά κάποιων φεμινιστριών στην Αμερική, με αρκετά σχόλια να κάνουν λόγο για οπισθοδρομικές απόψεις που εκφράζει η Adele.

Η ίδια πάντως θέλει να παντρευτεί με τον Rich Paul, τονίζοντας ωστόσο πως ακόμα δεν έχει γίνει κάποια πρόταση.

«Λοιπόν, λοιπόν, δεν είμαι παντρεμένη. Είμαι απλά ερωτευμένη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι παντρεμένη. Δεν είμαι αρραβωνιασμένη. Απλά μου αρέσουν τα πολυτελή κοσμήματα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Magazine (@elleusa)

Εκτός από τα προσωπικά της, η Adele αναφέρθηκε και στο μεγάλο της όνειρο που ήταν οι συναυλίες της στο Λας Βέγκας πέρσι, οι οποίες ακυρώθηκαν λόγω καλλιτεχνικών διαφωνιών της ίδιας με την παραγωγή και ετοιμάζεται να τις κάνει τελικά φέτος. Η ίδια εξηγεί πως αντιλαμβάνεται ότι το Λας Βέγκας είναι το νεκροταφείο των μεγάλων τραγουδιστών που πάνε εκεί για τα τελευταία ένσημα, αλλά έχει ετοιμάσει μεγαλειώδεις συναυλίες και θέλει μάλιστα να μοιραστεί το ταξίδι της από τα 19 της μέχρι σήμερα.

Τέλος, η Adele μίλησε και για την πίεση που νιώθει από τα μίντια και το πόσο την έχει βοηθήσει σε αυτό ο Rich Paul για να το ξεπεράσει. Μετά την ακύρωση των συναυλιών της πέρσι, εξηγεί ότι «δε μπορούσα ούτε να κάτσω στον κήπο και να μιλάω στο τηλέφωνο με τους φίλους μου. Ήμουν εγκλωβισμένη εκεί. Ένιωθα ντροπιασμένη. Άρχισα να κρύβομαι». Είναι χαρακτηριστικό πως λόγω της επίθεσης από σχόλια που δεχόταν για την αναβολή των συναυλιών της, μπήκε στο Twitter με ψεύτικα προφίλ για να δει τι έγραφαν.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

4 Έλληνες youtubers που δε βρίσκουμε κανένα λόγο για την τόση επιτυχία τους κι όμως τους βλέπουμε

A$AP Rocky: Κατηγορείται για επίθεση με όπλο κατά ενός πρώην φίλου του

Ezra Miller: Παραδέχεται ότι αντιμετωπίζει «περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας»