Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Κιάρα Φεράνι ήρθε στην Ελλάδα. Και τις τρεις, η διάσημη Ιταλίδα influencer τη διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο. Την πρώτη χρονιά που επισκέφθηκε την χώρα μας ήταν το 2021, όταν βρέθηκε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ πέρυσι πέρασε τις διακοπές της στην Ύδρα.

Φέτος, όμως, βρέθηκε στην Μύκονο για το μπάτσελορ της αδερφής της, Φραντζέσκα, απολαμβάνοντας με τον καλύτερο τροπο τις ημέρες της στο νησί των Ανέμων. Η Κιάρα Φεράνι δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να ανεβάζει στιγμιότυπα από τη Μύκονο, φέρνοντας στο Instagram της άρωμα Ελλάδας.

Κιάρα Φεράνι
Κιάρα Φεράνι

Μάλιστα, σε ανάρτησή της έγραψε στη λεζάντα «Ελλάδα σ’αγαπώ», ενώ με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε και στο ξενοδοχείο, Mykonian Avaton της Mykonian Collection Hotels & Resorts στην Ελιά, όπου έμεναν οι τρεις αδερφές Φεράνι και οι καλεσμένοι τους.

Εκτός από τις βουτιές στις παραλίες και την βραδινή τους διασκέδαση σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου, η Κιάρα Φεράνι και οι αδερφές της πήγαν και σε drag show στο γνωστό bar-restaurant Jackie O’. Μάλιστα, οι Φεράνι ανέβηκαν στην σκηνή, με τον κόσμο να τις χειροκροτά. 

Κιάρα Φεράνι

Η αγάπη των αδερφών Φεράνι για την Ελλάδα

Μπορεί η Φραντζέσκα να έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, ωστόσο η Βαλεντίνα και η Κιάρα (όπως αναφέραμε και παραπάνω), έχουν μεγάλη αγάπη για την χώρα μας.

Η Βαλεντίνα Φεράνι, η οποία τα τελευταία χρόνια βλέπει τη δημοτικότητα της να ανεβαίνει, είχε επισκεφθεί τη Σαντορίνη, εκεί όπου είχε γνωρίσει και τον Λουκά Βεζίλ, με το οποίο διατηρούσε σχέση για χρόνια. Οι δυο τους χώρισαν πέρυσι, προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές τους.