Από τη στιγμή της πρεμιέρας της σειράς Pam & Tommy στο Hulu, που περιγράφει το πώς βγήκε στη φόρα το sex tape της Pamela Anderson με τον Tommy Lee και πέρασε από το celebrity sex στο porn movie, η Pamela έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ιστοριών και της αναφοράς σε μέσα και social media. Από το περιβάλλον της αποτυπώνεται μια ενόχληση για το ότι αυτή η επώδυνη ιστορία βρήκε ξανά χώρο στην ποπ κουλτούρα. Αυτή η απογοήτευση επιβεβαιώνεται από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Η Pamela Anderson έκανε μια ανάρτηση όπου ενημερώνει πως θα εξαφανιστεί από τα social media και η λογική εξήγηση είναι ότι θέλει για ένα διάστημα να ξεφύγει απ΄αυτή τη συζήτηση γύρω από τη σειρά. Την ανάρτηση της μάλιστα έσπευσε να κάνει repost και η Emily Ratajkowski.

«Αυτό είναι το τελευταίο μου post σε Instagram, Twitter, Facebook. Δε με ενδιέφεραν ποτέ τα social media και τώρα που είμαι καλά στη ζωή μου, με εμπνέει να διαβάζω και να είμαι στη φύση. Είμαι ελεύθερη. Ευχαριστώ για την αγάπη. Ευλογίες σε όλους σας. Ας ελπίσουμε να βρείτε τη δύναμη και την έμπνευση να ακολουθήσετε τον σκοπό σας και να προσπαθήσετε να μην αποπλανάστε, να μην σπαταλάτε τον χρόνο σας. Αυτό θέλουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν λεφτά. Θέλουν να χειραγωγήσουν το μυαλό σας».