Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές, που θα γίνουν στις 21 Μαΐου, και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, θα συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το MEGA, την Πέμπτη (30/03), η υποψηφιότητα του τέως υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, έχει «κλειδώσει» για τον Νομό Σερρών, με τον ίδιο να λέει πως, μετά την τραγωδία των Τεμπών, θα κριθεί από τους ψηφοφόρους του.

Πάντως, στη γειτονική Θεσσαλονίκη θα κατέβει υποψήφιος και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέλεξε τη συμπρωτεύουσα έως τη μια Περιφερειακή Ενότητα που θα θέσει υποψηφιότητα.

Ακόμα, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. θα βρίσκεται ο νυν υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος δεν αποκλείεται να αναλάβει την έδρα για τους απόδημους Έλληνες μιας και είναι κυπριακής καταγωγής.

Τέλος, στην Ηλεία θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ εκτός ψηφοδελτίων τέθηκαν η Μαρία Σπυράκη, η Σοφία Νικολάου και ο Θέμης Χειμάρας.

Photo credits: Eurokinissi