Την ιδρώνει τη φανέλα. Μια έκφραση που χρησιμοποιούμε με θετική αύρα, θέλοντας να καταδείξουμε την προσπάθεια που κατέβαλε ένας παίκτης για το καλό της ομάδας του, ότι τα έδωσε δηλαδή όλα. Μόνο που να την… παραϊδρώνεις, καλό δεν είναι. Στην Άστον Βίλα ξέρουν ακριβώς σε τι αναφερόμαστε…

H βρετανική Castore είναι μία σχετικά νέα εταιρεία ένδυσης που ήθελε να μπει δυναμικά στο χώρο. Το ότι βρήκε συμβόλαιο με τους «Χωριάτες», μια ομάδα δηλαδή της Premier League, ήταν επιτυχία – νωρίτερα είχε κλείσει μέγα deal και με την Νιούκαστλ. Μόνο που η ευκαιρία (της) φαίνεται πως μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς μάλλον ήταν ανέτοιμη να ανταποκριθεί στο ύψος των απαιτήσεων και της περίστασης.

Οι φανέλες έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν απορροφάνε τον ιδρώτα όπως θα έπρεπε. Με αποτέλεσμα να μουσκεύουν πολύ και να γίνονται πολύ βαριές. Εμποδίζοντας τους ποδοσφαιριστές να παίξουν, επηρεάζοντας αρνητικά τις εμφανίσεις τους.

Το… wet-look δεν είναι αυτό που αναζητούν εν προκειμένω στην Άστον Βίλα. Έχουν φριχτά παράπονα από την Castore. Και η απόφαση για πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι ειλημμένη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph. Ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και μετά «αντίο», συγκεκριμένα.

Από την Castore διαψεύδουν πως επίκεται διαζύγιο με την Άστον Βίλα και επιμένουν πως είναι ένα παροδικό πρόβλημα και ότι θα βρεθεί λύση. Ως τώρα πάντως τα έχουν κάνει… μούσκεμα! Και γίνεται ακόμη χειρότερο γι’ αυτήν, καθώς προκύπτει ότι και η Νιούκαστλ ειναι έτοιμη να την… σουτάρει από εταιρεία ένδυσής της, έχοντας μεγάλα παράπονα για τη φτωχή ποιότητα των προϊόντων.