Αν υπάρχει ένας τύπος που για χρόνια ασκούσε σκληρή κριτική στον Γιάννη, άλλες φορές με ζηλοφθονία, άλλες σε σωστή βάση, αυτός είναι ο Κέντρικ Πέρκινς. Ακόμα όμως κι αυτός δε θα μπορούσε να πει τίποτα κακό για τον Γιάννη μετά την εμφάνιση του στον τελικό των τελικών. Έλεγε ότι στα δύσκολα κρύβεται, φέτος στα δύσκολα εμφανίστηκε και με το παραπάνω και με ένα πόδι λαβωμένο. Έβαλε 50 πόντους, πήρε 14 ριμπάουντ, έκανε 5 τάπες, σημείωσε αριθμούς που δεν έχει σημειώσει ποτέ κανείς και έφερε το πρωτάθλημα του NBA στο Μιλγουόκι, αυτή την πόλη στις όχθες της λίμνης Μίσιγκαν, μετά από 50 χρόνια.

Δικαιολογημένα λοιπόν όλα όσα του επιδαψίλευσαν με αναρτήσεις τους οι παίκτες του NBA και συνολικά το παγκόσμιο μπάσκετ.

Ο Λεμπρόν έβγαλε το στέμμα του για να το δώσει στον Γιάννη

Μπαμ Αντεμπάγιο και Ντρέιμοντ Γκριν από την προετοιμασία των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς στο Τόκυο, απέδωσαν σεβασμό στον Greek Freak.

Ο Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ, Ευρωπαίος ων, έχει έναν λόγο παραπάνω να χαίρεται για τον Γιάννη.

Όταν ένας τύπος που έκανε οργιώδεις εμφανίσεις με 40άρες και 50άρες στην κανονική διάρκεια, αποκαλεί την εμφάνισή σου μεγαλειώδη, τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί.

Ο Μάτζικ Τζόνσον ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο της εποχής του, αφού έκανε τα πάντα ως point forward. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο επόμενος που συμμετέχει με dominant τρόπο σε όλες τις στατιστικές και είναι ο κορυφαίος της ομάδας του.

Ο Σακίλ Ο’Νιλ, ένθερμος υποστηρικτής των Μπακς και του Γιάννη, αφιέρωσε δύο αναρτήσεις στο Instagram για τα κατορθώματα του.

Ταυτιζόμαστε με την αντίδραση του ανερχόμενου σταρ Τζα Μόραντ.

Να και ο κύριος Πέρκινς…

Και το ελληνικό μπάσκετ, δεν έμεινε αμέτοχο σε αυτόν τον θρίαμβο. Σπανούλης, Καλάθης, Ζήσης, Παπαπέτρου, Σλουκας είναι μόνο μερικοί από τους αθλητές που αποθέωσαν τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών!