Εντός όλων των στόχων παραμένει ο Ολυμπιακός με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να βρίσκονται στην πρώτη θέση της Euroleague αλλά και του πρωταθλήματος, με το νταμπλ να είναι ο απόλυτος στόχος για φέτος.

Παρ’ όλα αυτά, κάθε μεγάλη ομάδα που θέλει να σέβεται τον εαυτό της οφείλει να ξεκινάει τον μεταγραφικό σχεδιασμό νωρίτερα προκειμένου να κάνει τις καλύτερες και πιο προσοδοφόρες επιλογές.

Έτσι κινείται και ο σύλλογος του Πειραιά, αλλά φαίνεται πως το επερχόμενο καλοκαίρι θα χρειαστεί να κοντραριστεί με μεγάλους αντιπάλους για να διατηρήσει όλες τις «κολώνες» του.

Σύμφωνα με το έγκυρο ισπανικό σάιτ «Encestando», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει επαφές με την πλευρά του Κώστα Σλούκα και θέλει πολύ να τον αποκτήσει.

Οι Μαδριλένοι δεν είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του Νάιτζελ Γκολ στην περιφέρεια και ψάχνουν τον παίκτη που θα πάρει την «μπαγκέτα» της οργάνωσης, βοηθώντας παράλληλα στον τομέα του σκοραρίσματος.

Παράλληλα, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν διανύει την πρώτη νιότη του με συνέπεια η «Βασίλισσα» να ψάχνει δύο «κοντούς» για το ρόστερ της σεζόν 2023/2024. Πλην του Σλούκα, έχουν ακουστεί τα ονόματα των Λορέντζο Μπράουν και Φακούντο Καμπάτσο.

Βέβαια, όπως σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο, καθώς θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Κώστα Σλούκα με νέο συμβόλαιο. Ο έμπειρος γκαρντ αποτελεί μέρος του υπερπολύτιμου ελληνικού κορμού, όντας βέβαια ένα από τα βασικά γρανάζια του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.