Ο Piers Sawyer, ο οποίος γιόρταζε τα 23α γενέθλιά του, και μια ανώνυμη γυναίκα πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω σε ερωτικές στιγμές από μέλος του πληρώματος καμπίνας που άνοιξε την πόρτα για να εκθέσει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Ίμπιζα.

Η μητέρα του λέει ότι έμεινε τρομοκρατημένη αφού ο γιος της έγινε viral επειδή έκανε σεξ στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου με μια γυναίκα που «μόλις είχε γνωρίσει στο αεροδρόμιο».

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι έγινε δεκτό με χειροκροτήματα και επευφημίες καθώς επέστρεφαν στις θέσεις τους.

Τώρα, η μητέρα του Elaine δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Sun» ότι σοκαρίστηκε καθώς το «ενοχλητικό» βίντεο του γιου της κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συζητήθηκε ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Είπε ότι αν και είναι «κάτι που δεν θέλει να βλέπει μια μαμά», δεν πιστεύει ότι το ζευγάρι «δεν έκανε κακό σε κανέναν» και υποστηρίζει ότι ο αεροσυνοδός «δεν έπρεπε απλά να ανοίξει την πόρτα».

To viral βίντεο από το αεροπλάνο

Ο Piers πήγε στην Ίμπιζα με τους φίλους του την περασμένη Παρασκευή για να γιορτάσει τα 23α γενέθλιά του, αποκάλυψε η μητέρα του.

Είπε στη Sun ότι ο «εργένης» και οι φίλοι του «απλά περνούσαν καλά στο αεροδρόμιο» όταν γνώρισε τη γυναίκα με την οποία αργότερα θα συνευρίσκονταν στην τουαλέτα του αεροπλάνου

«Γνωρίζεις ότι αυτά τα πράγματα θα συμβούν στον προορισμό των διακοπών, αλλά δεν περιμένεις να συμβούν κατά τη διάρκεια της πτήσης», είπε στην εφημερίδα η μητέρα του 23χρονου.

«Απλά δεν σκέφτεσαι μερικές φορές. Ναι, είναι ενοχλητικό, αλλά δεν νομίζω ότι έκαναν κακό σε κανέναν», πρόσθεσε.

Λέει ότι ο γιος της «δεν θέλει να μιλήσει» για το περιστατικό και υποψιάζεται ότι «μάλλον θέλει απλώς να το ξεχάσει».

Τα πλάνα που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης έδειχναν τους επιβάτες να ουρλιάζουν από ευχαρίστηση και σοκ όταν το μέλος του πληρώματος καμπίνας άνοιξε την πόρτα για να αποκαλύψει τον Piers και τη γυναίκα να κάνουν σεξ.

Το βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Λούτον φαίνεται να δείχνει ότι το δίδυμο δεν είχε καμία διάθεση να σταματήσει, με τον άνδρα να κλείνει αμέσως την πόρτα ξανά για να συνεχίσουν.

Πανηγυρισμοί στο αεροπλάνο

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο φαίνονται να πανηγυρίζουν προκλητικά χωρίς κάποιο ίχνος ντροπής καθώς περπατούν στο διάδρομο του αεροπλάνου προς τις θέσεις τους, ενώ οι ενθουσιασμένοι επιβάτες τους επευφημούσαν.

Εκπρόσωπος της EasyJet δήλωσε στη Daily Mail ότι την πτήση υποδέχτηκε η αστυνομία όταν προσγειώθηκε στο ισπανικό νησί των πάρτι και το ζεύγος απομακρύνθηκε.

Το άρθρο 71 του νόμου περί σεξουαλικών αδικημάτων του 2004 ορίζει ότι είναι παράνομο να κάνεις σεξ σε τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.