Η Έλενα Κρεμλίδου είναι σέξι, είναι πληθωρική, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Παραμένει ένα κορίτσι με στόχους, με όνειρα, είναι influencer, είναι κουλ τυπάκι, είναι φίλη, είναι αδερφή, είναι κόρη, έχει μια σειρά από ιδιότητες που είναι κρίμα να εξαφανιστούν πάνω στο κλισέ «έχει ωραία οπίσθια».

Στη φωτογράφιση της για το περιοδικό Nitro θα την δεις με εσώρουχα, θα την δεις καλυμμένη από σεντόνια, αλλά θα διαβάσεις και μια ωραία συνέντευξη, όπου εξηγεί πως η αναγνωρισιμότητα της είναι ένα εμπόδιο στο να τη φλερτάρουν. Αποκαλύπτει επίσης πως δεν έχει κανένα θέμα να κάνει αυτή κίνηση, αν και φοβάται το πώς θα την σχολιάσουν κι αν αυτό θα πάρει έκταση, ενώ απαντά και στα διαρκή σχόλια για τις σχέσεις της με μαύρους άντρες.

Διαβάστε ένα μέρος της συνέντευξης της για το 2ο τεύχος του Nitro

– Αν πάρει κάποιος το κινητό σου, τι θα δει περισσότερο στα μηνύματα και τα σχόλια στα social media;

Ε.Κ: Αυτό που γίνεται συνήθως είναι σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση σε φωτογραφίες ή βίντεο από stories, όπου δείχνουν την αρέσκεια τους για την εξωτερική μου εμφάνιση. Παραδόξως, τα περισσότερα αφορούν σε μηνύματα χρηστικά, με ρωτούν δηλαδή για ρούχα που φοράω από πού τα πήρα.

– Το κοινό σου θα έλεγες ότι είναι κυρίως γυναικείο δηλαδή;

Ε.Κ: Αυτή τη στιγμή είναι 50-50 νομίζω. Έχω σίγουρα περισσότερες γυναίκες από το παρελθόν κι αυτό με ευχαριστεί.

– Hate από γυναίκες λαμβάνεις;

Ε.Κ: Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δεν αγαπάνε τις γυναίκες. Αυτό είναι γεγονός, συμβαίνει ανέκαθεν. Όσο περνάει ο καιρός όμως, οι γυναίκες μαθαίνουν να αγαπάνε το φύλο τους. Από τον ανταγωνισμό στον οποίο μάθαμε στο παρελθόν, ενδεχομένως για να κερδίσουμε την προσοχή των ανδρών, έχουμε περάσει ευτυχώς στην εποχή που υπάρχει μια κατανόηση και συναγωνισμός.

https://www.intronews.gr/7845-2-konstantinos-argiros-nitro-periodiko-flert

– Έχεις δεχτεί μήνυμα από γυναίκα που να σου λέει ότι η εξωτερική σου εμφάνιση της προκαλεί ανασφάλεια, ιδίως σε σχέση με τον σύντροφό της;

Ε.Κ: Δεν μου έχει πει κάποια ότι νιώθει άσχημα λόγω της δικής μου εμφάνισης, αλλά έχω λάβει μηνύματα από κορίτσια ότι αρέσω στο αγόρι τους ή ότι με είδαν από κοντά τα αγόρια τους, ειδικά την εποχή μου ήμουν στο Netwix. Κατανοούν όμως όταν με βλέπουν κι αυτές ότι δεν είμαι απειλή. Προσπαθώ κι εγώ να δείχνω ότι είμαι φίλη τους, όχι η επικίνδυνη που θα τους πάρει το αγόρι.

– Τι μετράει στο μυαλό σου για το πώς θα σε προσεγγίσει ένας άντρας; Η ατάκα που θα σου πει ότι δεν παίζει ρόλο αυτό και είναι τι κλικ θα σου κάνει η εξωτερική του εμφάνιση;

Ε.Κ: Με ενδιαφέρει πολύ ο τρόπος και εννοώ κυρίως να μου δείξει ότι έχει ευφυία, μια σπιρτάδα, να μαθαίνω απ΄αυτόν. Μου αρέσει να νιώθω ότι σέβεται εμένα και γενικά τη γυναίκα. Και το  χιούμορ είναι κάτι σημαντικό, γιατί θέλω ο άλλος να μου παίρνει το βάρος των δυσκολιών της ζωής.

– Στα social σε έχουν προσεγγίσει με τρόπο μη χυδαίο, που να σου άρεσε και να το προχώρησες;

Ε.Κ: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ κάτι μέσω social με κάποιον, παραδόξως. Εννοείται ότι δεν δέχομαι μόνο χυδαία μηνύματα, αλλά υπάρχει και η διαφορετική προσέγγιση. Όμως, προτιμώ πάντοτε το από κοντά. Με ενοχλεί όταν με πετυχαίνει κάποιος σε έναν χώρο και δε με προσεγγίζει, αλλά προτιμάει να φύγει και να μου στείλει στα social. Εκεί δεν απαντάω καν.

– Άρα δε σε προσεγγίζουν έξω εύκολα;

Ε.Κ: Με τίποτα. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά. Εγώ έχω κάνει περισσότερο κίνηση τον τελευταίο καιρό, παρά άντρας.

– Όταν κάνεις εσύ κίνηση, ψάχνεις όπως εμείς οι άντρες την σωστή ατάκα;

Ε.Κ: Θα σου πω για τη συγκεκριμένη περίπτωση που ανέφερα, με τον οποίο μάλιστα είχαμε τελικά και σχέση, ήταν ο τελευταίος μου σύντροφος. Ήταν με την παρέα του και απλά τον κέρασα σφηνάκια με τους φίλους του, αφού έφυγα από το μαγαζί όμως. Είπα στη σερβιτόρα πού να πάει το κέρασμα κι έφυγα, γιατί φαντάστηκα ότι όλο και κάποιος από την παρέα θα γνωρίζει ποια είμαι, θα του το πει και θα μου στείλει ένα ευχαριστώ στα social. Μου έστειλε, βγήκαμε, γίναμε ζευγάρι. Ήταν κάτι διαφορετικό, δεν το είχα ξανακάνει. Ήταν σαν κάτι να με έσπρωξε.

– Η αναγνωρισιμότητα σου σε δυσκολεύει στο να είσαι πιο ανοιχτή στο φλερτ;

Ε.Κ: Με τρομάζει πολύ, ναι. Ένας λόγος που έφυγα από το μαγαζί στην περίπτωση που ανέφερα, ήταν γιατί δεν ήθελα να δω την αντίδραση του, αλλά κυρίως γιατί δεν ένιωθα άνετα να με κοιτάζει ο υπόλοιπος κόσμος στο μαγαζί να φλερτάρω. Δεν ένιωθα ελεύθερη. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, χωρίς να έχω δεύτερες σκέψεις για το ποιος με κοιτάει κι αν θα κριθώ.

– Είσαι ικανοποιημένη απ΄όσα έχεις ζήσει ερωτικά;

Ε.Κ: Νομίζω ότι για ένα μεγάλο διάστημα τα τελευταία χρόνια, επέλεγα συνειδητά να μην είμαι αποκλειστικά με κάποιον, αλλά να είμαι πιο ελεύθερη στις σχέσεις μου, εν τέλει νιώθω ότι δεν πήρα την προσοχή που είχα ανάγκη. Επέλεγα εφήμερες σχέσεις και είχα μια ευχαρίστηση μικρού διαστήματος. Αναλωνόμουν στις σχέσεις. Η τελευταία προσπάθεια, αν και δεν κράτησε πολύ, ήταν κάτι διαφορετικό και μου άρεσε. Ένιωσα ότι κάποιος δεν θέλει την Έλενα μόνο για το κορμί της. Ήταν όμως μια συνειδητή επιλογή και από κοινού με τον κάθε σύντροφο να μην έχουμε αποκλειστικότητα.

– Πόσο κρατάνε οι σχέσεις σου δηλαδή;

Ε.Κ: Εκτός από μία που κράτησε 1.5 χρόνο, οι υπόλοιπες ήταν πολύ λιγότερο.

– Γιατί λες ότι γίνεται αυτό; Εγκλωβίζεσαι και θες να φεύγεις;

Ε.Κ: Με φοβίζει όταν κάποιος θέλει κάτι περισσότερο από εμένα κι όχι κάτι εφήμερο. Νιώθω σαν να μη μπορώ να μείνω, ότι ένας σύντροφος σημαίνει έλλειψη ελευθερίας.

– Με όσα μου λες καταλαβαίνω ότι δεν είσαι υπέρ της μονογαμίας;

Ε.Κ: Ίσως να είναι της ηλικίας μου, αλλά αισθάνομαι ότι έχω ακόμα εμπειρίες να μαζέψω ερωτικά, οπότε προτιμώ να μην είμαι με κάποιον, παρά να είμαι και να πηγαίνω και με άλλους. Ίσως γι΄αυτό να διαλέγω τα εφήμερα. Αργότερα μπορεί να νιώσω πιο γεμάτη.

* Φωτογραφίες: Θοδωρής Ψιάχος/Make up: Λουκία Λοΐζου/Styling: Μελίνα Κάππη/Εσώρουχα: Intimissimi

** Η φωτογράφιση έγινε στο ξενοδοχείο Shila Athens

*** Βρες ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Κρεμλίδου στο Nitro που κυκλοφορεί στα περίπτερα