Η Hästens , η διάσημη σουηδική εταιρεία κατασκευής κρεβατιών πολυτελείας και η ΑΦΟΙ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, που είναι γνωστή για τα προϊόντα ύπνου CANDIA, επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με το άνοιγμα του πρώτου ολοκληρωμένου καταστήματος Hästens στην Αθήνα.

«Είμαστε χαρούμενοι που το απαιτητικό κοινό της Ελλάδας και οι επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο που αναζητούν αποκλειστικά την πρόταση ευεξίας Hästens μπορούν πλέον να την απολαύσουν στο νέο κατάστημα στην αθηναϊκή Ριβιέρα. Μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για την πορεία της μάρκας και της συνεργασίας μας» δηλώνει ο Domenico Capobianco, Regional Manager South Europe της Hästens.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1852, είναι μια οικογενειακή εταιρεία έκτης γενιάς που κατασκευάζει τα πιο πολυτελή κρεβάτια και στρώματα στον κόσμο. Η αποστολή της εταιρείας είναι να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται και δίνουν προτεραιότητα στον ύπνο, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Hästens

Όλα τα προϊόντα είναι απολύτως χειροποίητα με τη μέγιστη προσοχή και επιμονή στη λεπτομέρεια και χιλιάδες εργατοώρες παρασκευής. Χρησιμοποιούνται άριστα φυσικά υλικά όπως βαμβάκι, αλογότριχα, μαλλί και πεύκο αργής καλλιέργειας. Τα κρεβάτια είναι γνωστά για την απίστευτη άνεση και στήριξή τους και θεωρούνται από διασημότητες, αθλητές και καταναλωτές πολυτελείας ως η απόλυτη σύγχρονη επένδυση ευεξίας.

«H Hästens εμπιστεύεται την CANDIA για την προώθηση των προϊόντων της και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της σε Ελλάδα και Κύπρο».