Κυκλοφόρησε το 2019. Έγινε μέχρι και βιβλίο. Από τότε βρέθηκε σε διάφορες πλατφόρμες, βρέθηκε και στο Netflix. Για σένα όμως, που δεν έχεις συνδρομές, το Ertflix έκανε την προσθήκη που χρειαζόσουν στην ταινιοθήκη του. Κι έτσι, μπορείς σήμερα το βράδυ κιόλας να απολαύσεις την τελευταία ταινία του Ταραντίνο που, γνώμη μας, διεκδικεί μαζί με το Pulp Fiction το βραβείο για την κορυφαία ταινία του αιρετικού και ιδιαίτερου Κουέντιν.

Ενόσω αναμένουμε λεπτομέρειες για το καστ και το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την τελευταία ταινία του Ταραντίνο στην καριέρα του, μπορούμε να δούμε στο Ertflix την τελευταία ως τώρα, αυτή που φαίνεται ο ίδιος να έχει αγαπήσει περισσότερο, δεδομένου ότι την έκανε και βιβλίο και μιλάει πολύ συχνά για ιστορίες πίσω από τα γυρίσματα.

Ertflix

Όπως το Once Upon A Time In Hollywood, που είναι στο Ertflix, μιλάει για την παλιά εποχή της βιομηχανίας με μια μυθολογία, έτσι μπορεί σε 40-50 χρόνια αυτή η ταινία να είναι ένα σημείο ελεγείας για το, τότε, παλιό Χόλιγουντ.

Η ιστορία μας βρίσκεται στα τέλη των 60s, τότε που έγιναν οι δολοφονίες της αίρεσης του Τσαρλς Μάνσον, ανάμεσα στις οποίες και η Σάρον Τέιτ. Ο Ταραντίνο όμως αλλάζει λίγο την πραγματικότητα για να αφαιρέσει όλο αυτό το βάρος και τον πόνο από μια ταινία που στόχο της έχει να σατιρίσει, όπως κάνει πάντα ο Ταραντίνο.

Έτσι, επίκεντρο της ιστορίας είναι ο ηθοποιός Ρικ Ντάλτον (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) και ο stunt double του, ο Κλιφ Μπουθ (Μπραντ Πιτ). Η αφήγηση δείχνει τη διαδρομή τους στο Χόλιγουντ με την ανοδική πορεία και την, εν τέλει, κάθοδο, που έφερε το τέλος και για τους δύο.

Ένα τρίωρο που δε θα κουνήσεις βλέφαρο από το Ertflix

Ντάλτον είναι ένας αναδυόμενος σταρ, έχει ένα βαρύ όνομα στη βιομηχανία και τον παρακολουθούμε στα γυρίσματα μιας ταινίας γουέστερν να προετοιμάζεται και να βασίζει σε αυτήν πολλά για να ανοίξει κι άλλες πόρτες. Ο Μπουθ, χρόνια συνεργάτης του, που τον μεταφέρει κιόλας με το αμάξι, είναι λιγότερο αγχωμένος με τα πράγματα, βασίζεται στην σωματικότητα του και αδιαφορεί για καριέρες και τα σχετικά. Του αρκεί να βγάζει χρήματα για να ζει τη ζωή του με τον σκύλο του και να οδηγεί την κάντιλακ.

Αν δεν το 'χες δει μέχρι σήμερα, να η ευκαιρία: Στο Ertflix ανέβηκε ο «τελευταίος» Ταραντίνο

Εκεί την περίοδο λοιπόν, στο Λος Άντζελες, εμφανίζεται η αίρεση του Μάνσον και αρχίζει να απλώνεται ένα πέπλο μυστηρίου που φτάνει στις παρυφές της βιομηχανίας και εισδύει, κυρίως λόγω της Σάρον Τέιτ (Μάργκοτ Ρόμπι) που κάνει το κινηματογραφικό της ξεκίνημα.

Κάποια στιγμή όμως, θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονιών και το σπίτι του Ντάλτον θα γίνει ένα πεδίο αιματοχυσίας. Το ερώτημα είναι ποιοι θα χάσουν το αίμα τους και τη ζωή τους.

Αν δεν το 'χες δει μέχρι σήμερα, να η ευκαιρία: Στο Ertflix ανέβηκε ο «τελευταίος» Ταραντίνο

Το Once Upon A Time In Hollywood που βρίσκεται στο Ertflix, είναι μια τρίωρη σάτιρα με αρκετά γκροτέσκ στοιχεία, με όλα όσα περιμένει κανείς από τον Ταραντίνο, με τρεις τρομερές ερμηνείες (ο Πιτ πήρε Όσκαρ για τη δική του, ο ΝτιΚάπριο και η Ρόμπι αγνοήθηκαν, όπως και ο Ταραντίνο) και με μια διάχυτη νοσταλγία για το παρελθόν και τον τρόπο που γίνονταν τότε οι κινηματογραφικές μπίζνες.

Οπότε, Δευτέρα βράδυ το Ertflix θα σου προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορείς να φανταστείς. Κι είναι και μια ταινία το OUATIH από την οποία λέγεται πως αντλεί την πλοκή για την τελευταία του ο Ταραντίνο, όπου μάλλον θα δούμε τον Μπραντ Πιτ.