Ο Donald Trump, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ανακοίνωσε τον αιφνίδιο θάνατο της πρώτης συζύγου του, Ivana, σε ηλικία 73 ετών. Η μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Στην ανακοίνωση του, ο Trump την περιγράφει ως μία «όμορφη και καταπληκτική» γυναίκα, ενώ τίμησε τον στενό δεσμό της με τα παιδιά τους. Οι δυο τους χώρισαν τη δεκαετία του ’90. «Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, και οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ivana Trump πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη», έγραψε επίσης.

Η Ivana Trump εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, με τον θάνατό της να θεωρείται απρόσμενος. «Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα, μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια ομορφιά και μια μητέρα και φίλη που μας φρόντιζε», λέει η οικογένειά της.

Ivana Trump: Ο γάμος με τον Donald και η απιστία

Ivana

Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Donald Trump. Οι δυο τους χώρισαν όταν η Ivana ανακάλυψε, το 1992, ότι ο σύζυγός της την απατούσε με την ηθοποιο Marla Maples, η οποία αργότερα έγινε και η δεύτερη σύζυγός του. Μαζί της απέκτησε και μία κόρη.

Εκείνη την εποχή, κατά τη δεκαετία του ’80 και του ’90 δηλαδή, η Ivana με τον Donald ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Νέας Υόρκης. Ο χωρισμός τους όπως ήταν λογικό, απασχόλησε για καιρό τα διεθνή ΜΜΕ, ωστόσο η ίδια συνέχισε να προωθεί και να εργάζεται πάνω στις δικές της σειρές προϊόντων ομορφιάς, ρούχων και κοσμημάτων.

Η σχέση της με τον Trump βελτιώθηκε μετά το διαζύγιό τους, λέγοντας πως του μιλούσε περίπου μία φορά την εβδομάδα. Χρόνια αργότερα, το 2020 συγκεκριμένα, που ο πρώην συζυγός της έχασε τις εκλογές από τον Joe Biden, η Ivana είχε σχολιάσει: «Να αποδεχθεί την ήττα του στις προεδρικές εκλογές και να συνεχίσει τη ζωή του. Δεν ξέρει να χάνει, δεν του αρέσει να χάνει, έτσι σκοπεύει να παλέψει και να παλέψει και να παλέψει».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kevin Spacey: Αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση – Η δίκη ορίστηκε για την επόμενη χρονιά

Νέος στόχος για τον Bill Gates: Δεν θέλει να ανήκει πια στους πλουσιότερους ανθρώπους – Τι κάνει για αυτό;

Ισπανία: Το έξυπνο μέτρο που ανακοίνωσε για τις μετακινήσεις μετά την αύξηση των τιμών ενέργειας