Το Netflix φέρνει τον Αύγουστο φρέσκες προτάσεις σε σειρές, κυρίως όμως, νέες σεζόν για ήδη επιτυχημένα προγράμματα, όπως για παράδειγμα το Locke & Key. Η streaming πλατφόρμα που το τελευταίο διάστημα χάνει συνδρομητές, επιδιώκει να κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος, με παραγωγές όπως αυτή του The Sandman και του The Girl in the Mirror.

Ενδεχομένως, ο Σεπτέμβριος να είναι ο μήνας που θα δώσει στο Netflix μια ανάσα, αφού τότε κυκλοφορεί και η νέα σεζόν του επιτυχημένου Cobra Kai. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα:

The Sandman

https://youtu.be/83ClbRPRDXU

Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του.

Κυκλοφορεί στις 5 Αυγούστου

Locke & Key – 3η σεζόν

Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά.

Κυκλοφορεί στις 10 Αυγούστου

Never Have I Ever – 3η σεζόν

https://youtu.be/d_N99x0gAAk

Η Ντέβι κι οι φίλες της ίσως τελικά να πάψουν να είναι σινγκλ. Θα μάθουν όμως πως οι σχέσεις συνοδεύονται από μεγάλη αυτογνωσία – και πολύ δράμα.

Κυκλοφορεί στις 12 Αυγούστου

Echoes

Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται.

Κυκλοφορεί στις 19 Αυγούστου

Kleo

Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, μια πρώην κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας ψάχνει να βρει ποιος και γιατί την πρόδωσε — και θέλει να πάρει εκδίκηση.

Κυκλοφορεί στις 19 Αυγούστου

The Girl in the Mirror

Αφού έχασε τη μνήμη της σε ένα περίεργο ατύχημα που σκότωσε σχεδόν όλους τους συμμαθητές της, η Άλμα προσπαθεί να μάθει τι έγινε εκείνη τη μέρα, αλλά και ποια είναι.

Κυκλοφορεί στις 19 Αυγούστου

Chad and JT Go Deep

Netflix

Τα αδέρφια Τσαντ και Τζέι Τι χαρίζουν αισιοδοξία μέσα από τον ακτιβισμό στην κοινότητα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα σε αυτήν την κωμική σειρά με φάρσες.

Κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου

Lost Ollie

Σε αυτήν την οικογενειακή σειρά που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο «Ollie’s Odyssey», ένα παιχνίδι ψάχνει στην εξοχή να βρει το νεαρό αγόρι που το έχασε.

Κυκλοφορεί στις 24 Αυγούστου

Mo

Netflix

Στο Τέξας, ο Μο γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών και ενός αιτήματος για άσυλο, ενώ παλεύει να στηρίξει την οικογένειά του από την Παλαιστίνη.

Κυκλοφορεί στις 24 Αυγούστου

Under Fire

Netflix

Στον σταθμό Ανατολικής Όχθης, μια κλειστή ομάδα πυροσβεστών προσπαθεί να διαχειριστεί μια επικίνδυνη, αγχωτική δουλειά, προσωπικές προκλήσεις κι επαγγελματικές αποτυχίες.

Κυκλοφορεί στις 24 Αυγούστου

Family Secrets

Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει.

Κυκλοφορεί στις 31 Αυγούστου

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

La noche mas larga: H πιο ανούσια σειρά που υπάρχει στο Netflix

Breaking Bad: Ένα από τα κενά της σειράς «έκλεισε» στο επεισόδιο του «Better Call Saul»

Rick and Morty: Μήπως δεν πρέπει να βγει καθόλου η 6η σεζόν;