Ένα από τα διάσημα μοντέλα στον κόσμο, με καριέρα πραγματικά αξιοζήλευτη, είναι πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ. Ο λόγος, φυσικά, για τη Naomi Campbell, η μαύρη γαζέλα όπως την αποκαλούσαν κάποτε, η οποία για να φτάσει να είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα, έπρεπε να αφήσει κάτι άλλο πίσω της.

Το 51χρονο μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο The Cut και μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την οποία αποκάλυψε πως έπρεπε να μπει στο περιθώριο και να τη θυσιάσει. Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο γρήγορο jet-set lifestyle των 90s, δεν κατάφερε να βρει την αδελφή-ψυχή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)

«Θα έλεγα ότι η θυσία είναι να βρεις την αδελφή ψυχή σου που θα σε καταλαβαίνει» εξηγώντας πως «είμαι δυνατή αλλά είμαι και ευαίσθητη. Ξέρω ότι στις σχέσεις πρέπει να συμβιβάζομαι».

Για πάρα πολλά χρόνια, η Naomi Campbell κουβαλούσε τη φήμη της πολύ δύσκολης στις συνεργασίες, ενώ ουκ ολίγες φορές τα tabloids τη «σταύρωσαν». Η ίδια απαντάει για την επιθετική της συμπεριφορά πως «δεν έχω πρόβλημα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πλέον και να αντιμετωπίζω το ποια είμαι»και πρόσθεσε πως «σίγουρα όταν ήμουν μικρή, δεν το χρησιμοποιούσα με τον σωστό τρόπο. Χρειάζεται να ωριμάσεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Συνειδητοποιημένη και κατασταλαγμένη το μόνο που θέλει είναι να είναι περικυκλωμένη από ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν. «Δεν είμαι εδώ μόνη μου. Είναι εύκολο και είναι μικρό. Το να είσαι με τους αγαπημένους σου που απλά θέλουν να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο. Θέλω οι φίλοι μου να ανθίζουν. Θέλεις να προστατεύσεις αυτούς που αγαπάς και το πιο σημαντικό, όταν πλησιάζω τους ανθρώπους και θέλει κατανόηση και καθοδήγηση, είναι σημαντικό να θυμάμαι να λέω ευχαριστώ».

Για την ιστορία, η Naomi ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που κόσμησε το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue το 1988 και του περιοδικού TIME, τον Σεπτέμβριο του 1991. Σηματοδότησε έτσι μία νέα εποχή για τις Αφροαμερικανίδες της εποχής, που ονειρεύονταν μια καριέρα στο χώρο της μόδας.