Δεμένη χειροπόδαρα για τουλάχιστον 24 ώρες ήταν μία 36χρονη Κινέζα σε διαμέρισμα στην Ακρόπολη και στην προσπάθειά της να ξεφύγει έπεσε από τον τρίτο όροφο! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (2/12) με τις Αρχές να ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες της υπόθεσης.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο και προσγειώθηκε στον εξώστη διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και στο κεφάλι. Οι ένοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε από την Ακρόπολη στο ΚΑΤ και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα ήταν σε θέση να δώσει και κατάθεση στις Αρχές.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό που διέρρευσε, ο σύντροφος της κοπέλας είχε διαφύγει πριν φτάσουν οι αστυνομικές Αρχές στο διαμέρισμα:

«Η 36χρονη Κινέζα, ευρισκόμενη εντός οικίας 3ου ορόφου όπου διαμένει με τον σύντροφό της και κατόπιν επεισοδίου, έπεσε από τον εξώστη και προσγειώθηκε στον εξώστη οικίας 1ου ορόφου. Η παθούσα φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι. Επιπλέον δήλωσε ότι ο σύντροφός της, της είχε δέσει τα κάτω και τα άνω άκρα για μια ημέρα και την κρατούσε εντός της οικίας. Ο σύντροφός της, είχε αποχωρήσει προ αφίξεως των αστυνομικών προς άγνωστη κατεύθυνση και σύμφωνα με την παθούσα, πιθανόν να κινείται προς τον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει για την Κίνα. Ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αερολιμένα».

Ακρόπολη: 36χρονη Κινέζα έπεσε από το μπαλκόνι για να σωθεί από τον σύντροφό της