Απίστευτο περιστατικό στην Άρτα. Ένα κορίτσι μόλις 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του, όταν ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο πατέρας φέρεται ν’ ανέλαβε σήμερα το πρωί να μεταφέρει το παιδί του στον βρεφονηπιακό σταθμό και έπειτα να πάει στη δουλειά του. Για κάποιο λόγο, ενδεχομένως από αμέλεια, κατευθύνθηκε απευθείας στη δουλειά του, ξεχνώντας να παραδώσει το κοριτσάκι του στα χέρια των νηπιαγωγών.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας φαίνεται πως θυμήθηκε πως κάτι δεν είχε κάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες έντρομος κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του, όπου είδε το 5,5 μηνών βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του. Αναφορές τονίζουν πως το παιδί είχε αφρούς στο στόμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας είτε έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στο θέαμα, είτε έντρομος κατευθύνθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του παιδιού το οποίο διεκομίσθη στον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Οι πληροφορίες του intronews.gr αναφέρουν πως οι Αρχές δεν έχουν ακόμη πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί καθώς τόσο ο πατέρας έχει χάσει τις αισθήσεις του, όπως το ίδιος φέρεται να συμβαίνει και στη μητέρα του παιδιού, η οποία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό. Οι γονείς νοσηλεύονται προληπτικά, ενώ αναμένεται να καταθέσουν μόλις συνέλθουν.