«Είναι σε τέτοια φόρμα που σκοράρει ακόμα και χωρίς να το θέλει». Ένα από τα ωραία που διαβάσαμε στο Twitter για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά το γκολ του στο χθεσινό (6/10) θρίαμβο (2-1) του ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα για το Conference League.

Δεν το ήθελε, ας είμαστε ειλικρινείς. Για σέντρα πήγαινε περισσότερο το φάουλ του. Αλλά η τύχη ευνοεί τους ικανούς, ο Τραπ αιφνιδιάστηκε και η μπάλα πήγε μέσα, γι’ αυτό που ήταν το 1-0. Να λοιπόν ακόμα ένα αποτύπωμα της φοβερής σεζόν που κάνει φέτος ο Σέρβος εξτρέμ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Με πολύτιμα γκολ και διαδοχικές σούπερ εμφανίσεις.

Ο Ζίβκοβιτς έχει ήδη ξεπεράσει την περσινή του σεζόν

Δεν πάει καιρός που ο Ζίβκοβιτς επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ως το 2027. Εξέλιξη που του έχει δώσει φτερά στα πόδια, όπως φαίνεται. Νιώθει υπέροχα και είναι ολοφάνερο, από κάθε άποψη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τρίβει τα χέρια του…

Η περσινή του σεζόν ήταν μάλλον περίεργη. Σίγουρα τον επηρέασε η συμμετοχή του με τη Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μεσούσης της σεζόν και έδειξε κουρασμενός ανά διαστήματα. Είχε 7 γκολ σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Επίδοση που έχει ήδη ξεπεράσει φέτος, ενώ η σεζόν μόλις άρχισε. Με 8 τέρματα (4 στην Ελλάδα και άλλα τόσα στην Ευρώπη) σε 15 συνολικά παιχνίδια, μέχρι στιγμής.

Σε ένα κλειστό εκλεκτό κλαμπ για παίκτες του ΠΑΟΚ

Να σημειώσουμε επίσης πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έφτασε τα 10 συνολικά γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου στην Ευρώπη. Ο «Ζίλε», μάλιστα έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που φτάνει διψήφιο αριθμό τερμάτων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πρώτο σκόρερ των «ασπρόμαυρων» στην Ευρώπη, παραμένει ο Στέφανος Αθανασιάδης με 20, ακολουθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 14, ο Ρόμπερτ Μακ με 11 και πλέον ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με 10.

Photo Credits: Eurokinissi