Το True Detective του HBO επιστρέφει για την 4η σεζόν του και φέρνει μαζί του την Jodie Foster σε πρωταγωνιστικό και ρόλο εκτελεστικής παραγωγού. Περιμέναμε καιρό από την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να κάνει την επιστροφή της στην τηλεόραση και μάλιστα με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η νέα σεζόν, που ανακοινώνεται 3 χρόνια μετά την αυλαία που έριξε η τρίτη, θα έχει το όνομα «Night Country». Το HBO έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για την πλοκή της 4ης σεζόν της αστυνομικής σειράς.

Στο True Detective: Night Country θα μεταφερθούμε στον βαρύ χειμώνα του Ennis, στην Alaska, όπου έξι άντρες που εργάζονται στο ερευνητικό κέντρο του Tsalal Arctic Research Station εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη. Για να λύσουν την υπόθεση, οι ντετέκτιβ Liz Danvers και Evangeline Navarro θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι που βρίσκεται μέσα τους και ταυτόχρονα να σκάψουν βαθιά για τις αλήθειες που βρίσκονται θαμμένες κάτω από τον πάγο.

Υπενθυμίζεται ότι η κάθε σεζόν του True Detective είναι αυτοτελής, που σημαίνει ότι έχει την δική της ιστορία η οποία δεν σχετίζεται με τις άλλες σεζόν.

Η Foster θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Liz Danvers, χωρίς να έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες.

Την σκηνοθεσία της σεζόν αναλαμβάνει η Issa Lopez (Tigers Are Not Afraid, Secondary Effects) ενώ το σενάριο ο Alan Page Arriaga (Shining Girls, Fear the Walking Dead). Ακόμη, χρέη εκτελεστικών παραγωγών θα έχουν και οι πρωταγωνιστές της πρώτης σεζόν του True Detective, Matthew McConaughey και Woody Harrelson. 

Το True Detective: Night Country θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό ρόλο της Jodie Foster από τότε που ήταν παιδί και έπαιζε στις σειρές Mayberry RFD, Napoleon και Samantha και στο The Courtship of Eddie’s Father, μεταξύ άλλων. among others. In recent years,

Δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς η σειρά βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια παραγωγής.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Shutterstock.com

Διαβάστε περισσότερα στο intronews.gr:

Pálpito: Η κολομβιανή σειρά στο Netflix δεν είναι μια τηλενουβέλα ακόμα

This is Us: Έκλαιγαν όλοι σε κάθε επεισόδιο – Φινάλε για την καλύτερη δραματική σειρά στις ΗΠΑ τα τελευταία 6 χρόνια

Daredevil: Είναι επίσημο – Ο Matt Murdock επιστρέφει με νέες σεζόν στο Disney+