Το «The White Lotus», η επιτυχημένη σειρά του HBO ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των Emmys 2022, καθώς απέσπασε 10 βραβεία. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το βραβείο για την καλύτερη Mίνι Σειρά (Outstanding Limited ή Anthology Series). Η επιτυχία της σειράς οδήγησε στην ανανέωσή της για 2η σεζόν από το HBO, η οποία προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2022.

Δημιουργήθηκε από τον Mike White και έκανε αίσθηση για την επίκαιρη σάτιρα και τη φιλελεύθερη υποκρισία σε ένα θέρετρο της Χαβάης. Η σειρά επικεντρώνεται στους καλεσμένους και τους υπαλλήλους της φανταστικής αλυσίδας resort White Lotus, των οποίων η διαμονή επηρεάζεται από τις διάφορες δυσλειτουργίες τους. H συνάντηση των πελατών και των εργαζομένων, δύο διαφορετικών κόσμων είναι αυτό που τραβάει το ενδιαφέρον. Η πρώτη σεζόν διαδραματίζεται στη Χαβάη και η δεύτερη σεζόν θα διαδραματίζεται στη Σικελία.

Η σειρά σημείωσε επίσης νίκες σε μεγάλες κατηγορίες. Η Jennifer Coolidge, η οποία υποδύεται μια επισκέπτρια του ξενοδοχείου που αναζητά την αγάπη, κέρδισε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου, ξεπερνώντας τέσσερις από τους συμπρωταγωνιστές της στην κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων των Connie Britton, Alexandra Daddario, Natasha Rothwell και Sydney Sweeney.

Ο Murray Bartlett, ο οποίος υποδύεται έναν σχολαστικό μάνατζερ του θέρετρου, κέρδισε το βραβείο β’ ανδρικού ρόλου, ξεπερνώντας τους συμπρωταγωνιστές του Jake Lacy και Steve Zahn.

Η 2η σεζόν του “White Lotus” πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της τον Οκτώβριο με μια νέα αυτοτελή πλοκή, που διαδραματίζεται στη Σικελία, και ένα σχεδόν νέο καστ που περιλαμβάνει τους Tom Hollander, Theo James και Aubrey Plaza. Η Coolidge θα είναι το μόνο μέλος του καστ που θα επιστρέψει στον ρόλο της ως Tanya. Η σειρά είναι διαθέσιμη για προβολή μέσω του Vodafone Tv.