Τα εκατομμύρια των υποστηρικτών της “Ρίτσμοντ”, της φανταστικής ομάδας που προπονεί ο κόουτς
“Ted Lasso” μετρούν τις ημέρες αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα της νέας σεζόν, η οποία φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία -το δήλωσε ο Brett Goldstein, που υποδύεται τον “Roy Kent”.

Το Apple TV+ έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου, με διπλό επεισόδιο, ενώ τα υπόλοιπα θα στριμάρουν κάθε εβδομάδα. Συνολικά, η τρίτη σεζόν θα αποτελείται από 12 επεισόδια. Τι θα δούμε, όμως, στην πολυβραβευμένη σειρά;

Ο μυστακοφόρος προπονητής, “Ted Lasso”, παλεύει ένα διμέτωπο αγώνα: Από τη μία να κρατήσει τη Richmond στην Premier League και από την άλλη να αποδεχθεί το διαζύγιο του.

Η ιδιοκτήτρια της ομάδας θα πρέπει να διαχειριστεί το ειδύλλιο με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας της, Sam Obisanya, αλλά θα έχει να αντιμετωπίσει και τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει αγοράσει τη West Ham -ομάδα στην οποία έχει υπογράψει ο μέχρι πρότινος βοηθός του “Ted Lasso”, “Nate”.

Στη θέση του “Nate” συναντάμε τον “Roy Kent”, ο οποίος παίρνει προαγωγή (και έχει τη μνημειώδη ατάκα στο Trailer), ενώ η σύντροφός του, “Keeley” ξεκινά το δικό της γραφείο PR.

Η feel good σειρά που αποτελεί τη ναυαρχίδα του Apple TV+ έχει σαρώσει τα βραβεία Emmy και έκανε το άστρο του Jason Sudeikis να λάμψει σε μια δύσκολη εποχή για τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο.

Αυτό είναι το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς!