Έχουν περάσει εβδομάδες από τότε που η 5η σεζόν «The Crown» ανέβηκε στο Netflix και άφησε μια δυσάρεστη αίσθηση στους συνδρομητές. Η δραματική σειρά με φόντο τη δεκαετία του 1990 και με αρκετά σκάνδαλα να απειλούν τη μοναρχία, δεν έπεισε καθόλου, παρόλο που οι προηγούμενες σεζόν είχαν στεφθεί με επιτυχία.

Και καταπώς φαίνεται, θα συνεχίσει να μοιράζει απογοήτευση διότι σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στην επόμενη και τελευταία σεζόν, θα παρακολουθήσουμε κάτι που ξεπερνάει τα όρια. Η ιστορία θα προχωρήσει με τον θάνατο της Νταϊάνα, που συγκλόνισε τους Βρετανούς, με την Elizabeth Debicki που την υποδύεται, να ξαπλώνει σε φέρετρο για να γυριστεί η επώδυνη σκηνή.

Μάλιστα, William και Harry (που θα μάθουμε στο μέλλον ποιοι θα τους υποδηθούν) θα εμφανιστούν να ακολουθούν το φέρετρο της μητέρας τους στην κηδεία, με τα ξένα ενημερωτικά μέσα να το περιγράφουν πως «πολύ σπαρακτικό».

Όλα αυτά έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από τον κόσμο, με το Netflix να δέχεται επικριτικά σχόλια. Ήδη γίνεται λόγος πως η το να δείχνει η πλατφόρμα την πριγκίπισσα νεκρή προκαλεί δυσφορία στους Βρετανούς.

Διαβάστε ακόμη: Άλλος άνθρωπος: Η «Wednesday» του Netflix άφησε το goth style και θα δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις

Μάλιστα, ένα πρόσωπο που παραβρέθηκε στα γυρίσματα αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun: «Στην πραγματικότητα έβαλαν την Elizabeth να σκαρφαλώσει σε ένα φέρετρο και να παίξει τη νεκρή Νταϊάνα. Οι θεατές θα δουν έναν Γάλλο ιερέα να κάνει την τελετή για την Νταϊάνα, καθώς ανακηρύσσεται νεκρή».

Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για μια στενάχωρη σκηνή, αλλά και το γεγονός ότι William και Harry δεν είδαν ποτέ τη μητέρα τους νεκρή σε ανοιχτό φέρετρο, ούτε το βρετανικό κοινό επίσης, που σημαίνει ότι τώρα θα είναι εξαιρετικά μακάβριο για όλους.