Το όνομά της έχει επισκιαστεί από το όνομα του ρόλου της. Όμως, όσο θα υπάρχει η απόσταση από τη σειρά και θα κάνει νέα πράγματα, θα γίνεται όλο και πιο γνωστή ως Jenna Ortega. Άλλωστε, μέσα σε περίπου ένα μήνα από την πρεμιέρα του Wednesday στο Netflix, έχει πάει από τους 9 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, στους σχεδόν 32 εκατομμύρια και θα συνεχίσει να ανεβαίνει ανάλογα με το hype της σειράς.

Ήδη πάντως έχει πάρει φόρα και πριν λίγα 24ωρα την είδαμε στο trailer της νέας ταινίας Scream. Σαφώς, η Ortega είχε κάνει τα γυρίσματα πολύ πριν κάνει η σειρά το μπαμ, αλλά το γεγονός πως στο trailer είχε κεντρικό ρόλο, σίγουρα ήταν αποτέλεσμα αυτού του παροξυσμού με το Wednesday.

Η ίδια έκανε μέχρι και το goth style να είναι πολύ must, ακόμα κι εκτός Halloween, αλλά στην κανονική της ζωή είναι αρκετά διαφορετική και σίγουρα πιο κοντά στην ηλικία των 20-21 ετών που είναι, μιας και στη σειρά μοιάζει με 14-15 το πολύ.

Ούτως ή άλλως η Jenna Ortega μικροδείχνει, κάτι που όμως δε φάνηκε τόσο στην εμφάνιση της στο σόου του Jimmy Fallon την Τρίτη, όπου μίλησε για τον περίφημο χορό που έχει γίνει τεράστιο trend στο TikTok και για την επιτυχία της σειράς.

Το στυλ της πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις, με το look στα μαλλιά της να είναι αλλιώτικο και τα ρούχα της να αναδεικνύουν την πιο σέξι πλευρά της. Ήταν μια εμφάνιση αρκετά διαφορετική και σε σχέση με αυτό που είχαμε δει πριν μερικές εβδομάδες στο σόου του Jimmy Kimmel.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Φθηνά την γλύτωσε η Heard: Συμφώνησαν με τον Depp να πληρώσει μόνο ένα από τα 10 εκατομμύρια και άφησε πάλι αιχμές

Με 29χρονη καλλονή γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Brad Pitt – Ποια είναι η Ines de Ramon

Billie Eilish: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Jesse Rutherford και την μισή showbiz στο πλάι της – Όσα έγιναν στο θεματικό πάρτι