Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

Το top-5 σειρών του Netflix αυτό το ΣΚ

#5 Love is Blind 6

Το Love Is Blind είναι μια σειρά ριάλιτι του Netflix που δημιουργήθηκε από τον Κρις Κόλεν και παρήχθη από την Kinetic Content που έκανε πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου 2020.

Η σειρά ακολουθεί ένα κοινωνικό πείραμα όπου ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες αναζητούν αγάπη και αρραβωνιάζονται, όλα πριν συναντηθούν προσωπικά.

4# Griselda

Η σειρά βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Γκριζέλντα Μπλάνκο, της «νονάς της κοκαΐνης», η οποία μετέφερε λαθραία τόνους ναρκωτικών στην Αμερική και δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία.

Εκτός από την ευφυΐα και τις εξειδικευμένες δεξιότητές της στο λαθρεμπόριο, η Μπλάνκο ήταν γνωστή ως αδίστακτη δολοφόνος. Συνδέεται με αμέτρητες δολοφονίες και, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, είχε το παρατσούκλι “Μαύρη Χήρα”. Ακόμη και ο “βασιλιάς των ναρκωτικών”, Πάμπλο Εσκομπάρ, τη θεωρούσε επικίνδυνη. Ο θρύλος λέει ότι είπε: Ο μόνος άνθρωπος που φοβήθηκα ποτέ ήταν η Γκριζέλντα Μπλάνκο”.

Η σειρά Griselda εξετάζει την ταραχώδη άνοδο της Μπλάνκο στην εξουσία και την πτώση της. Εκτός από τη Βεργκάρα, το καστ περιλαμβάνει εκπληκτικές ερμηνείες από τους Κάρολ Τζ, Βανέσα Φερλίτο και Αλμπέρτο Γκουέρα.

3# Can i tell you a Secret?

Το Can I Tell You A Secret, είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ με δύο μέρη, που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 8 π.μ. στις 21 Φεβρουαρίου, σχετικά με το cyberstalking – το οποίο επικεντρώνεται στην ιστορία του Μάθιου Χάρντι.

Ο 31χρoνος από το Νόρθγουίτς έλαβε τη μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης στη βρετανική ιστορία για καταδίωξη στο διαδίκτυο τον Ιανουάριο του 2022.

Καταδικάστηκε σε 90 μήνες και του επιβλήθηκε περιοριστικό διάταγμα αφού ομολόγησε την ενοχή του για καταδίωξη που αφορούσε φόβο για βία και παρενόχληση στο Δικαστήριο του Τσέστερ Κρόουν.

Η σειρά του Netflix θα εξερευνήσει τις βασανιστικές εμπειρίες των γυναικών, την αστυνομική έρευνα και πώς ο Χάρντι τελικά οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.  «Οι ζωές τριών γυναικών αλλάζουν για πάντα όταν ένας αδίστακτος διώκτης παραβιάζει τους λογαριασμούς τους στα social media. Κι αυτές είναι λίγες από τα πολλά θύματά του» αναφέρει το Netflix στο promo της σειράς.

2# House of Ninjas

Οι νίντζα έχουν γοητεύσει γενιές και γενιές με τις μυστηριώδεις και τρομακτικές φυσικές τους ικανότητες… αλλά τι θα γινόταν αν εξακολουθούσαν να κρύβονται στη σύγχρονη Ιαπωνία;

Η πλατφόρμα Netflix παρουσιάζει μια γεμάτη καταιγιστική δράση ιστορία για την τελευταία οικογένεια νίντζα – που εγκατέλειψε την ταυτότητά της στον απόηχο μιας προηγούμενης αποστολής – η οποία αντιμετωπίζει μια συνωμοσία και μια κρίση που συγκλονίζει το ιαπωνικό έθνος.

Η σειρά “House of Ninjas” ξεκινά να προβάλλεται στις ΗΠΑ από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο Netflix.

#1 One Day

Η ιστορία εστιάζει σε δύο νεαρούς κάπου στα 80s, την Έμμα και τον Ντέξτερ, δύο μαθητές που γνωρίζονται στον τελευταίο χορό του λυκείου, στον χορό αποφοίτησης, και ενώ είναι εμφανής η σπίθα ανάμεσά τους, αποφασίζουν να μην κάνουν σεξ και να μην προχωρήσουν ερωτικά, γιατί θα ακολουθήσει ο καθένας διαφορετικά μονοπάτια, σε διαφορετικές πόλεις. Συμφωνούν όμως να κρατήσουν επαφή και να μη μείνουν μια ανάμνηση.

Έτσι, τους βλέπουμε να συναντιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, και να ανταλλάζουν λεπτομέρειες για τη ζωή τους ή και εμπειρίες. Πάνε μαζί μέχρι και ταξίδι καλοκαιρινό σε ελληνικό νησί, όπου για πρώτη φορά απευθύνονται στον ελέφαντα στο δωμάτιο, με τον Ντεξ να λέει στην Εμ ότι του αρέσει πολύ. Αλλά επειδή πολλοί του αρέσουν πολύ, γυναίκες και άντρες, δεν θέλει να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Οι ζωές τους προχωράνε, ο Ντεξ γίνεται γνωστός, τηλεοπτική περσόνα, τρώει όμως πολύ hate, η Εμ αποφασίζει να σταματήσει να ακολουθεί θεατρικά μπουλούκια που την κάνουν να νιώθει τιποτένια και να γράψει κάτι δικό της και πετυχαίνει και γίνεται σπουδαία και, κάποια στιγμή, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Όλα έχουν κουμπώσει τόσο σωστά που αυτοί οι δύο δε γίνεται να μην είναι μαζί.

Δε γίνεται, με βάση το ορατό, το προφανές. Στη ζωή όμως υπάρχει και μια αόρατη ενέργεια, μια αίσθηση που σου λέει ότι κάτι δεν είναι γραφτό. Κάποιοι το λένε μοίρα. Δεν είναι γραφτό να ζήσουν μαζί τον έρωτα τους, αλλά είναι γραφτό να ζήσει ο ένας από τους δύο τον μεγαλύτερο πόνο. Και να συνεχίζει τη ζωή του με τη συντροφιά του πόνου.