Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, έχει σκορπίσει τεράστια θλίψη. Συλλογική θλίψη. Το ίντερνετ από χθες έχει «βουλιάξει» με αναρτήσεις για τον ηθοποιό, που αγαπήθηκε για τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπινγκ από τη σειρά «Friends». Ήταν σαν να χάθηκε το δικό τους φιλαράκι. Αυτές τις ώρες έχουμε δει πόση επιρροή είχε τελικά η σειρά, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Άφαντοι -μέχρι στιγμής- παραμένουν οι υπόλοιποι πέντε συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι, οι οποίοι όπως αναφέρει το Page Six σε δημοσίευμά του, πρόκειται να κάνουν κοινή δήλωση. Οι ηθοποιοί είναι «κλονισμένοι» από τον θάνατό του, όπως αναφέρουν πηγές από το στενό περιβάλλον του καθενός ξεχωριστά. 

Μάθιου Πέρι

Μάθιου Πέρι: Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια

Οι Αρχές σφράγισαν το σπίτι του Μάθιου Πέρι για περαιτέρω έρευνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά σπίτι του ούτε υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, βρέθηκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι Αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφεραν το Sky News, το CNN και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

Μάθιου Πέρι: Άγνωστη η αιτία θανάτου του ηθοποιού – Αναμένονται νέες εξετάσεις, τα χάπια που βρέθηκαν

Ο αγαπημένος ηθοποιός της κωμικής σειράς «Τα Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 54 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη το Χόλιγουντ και τους fans του.

Τα αίτια θανάτου του ηθοποιού δεν προσδιορίστηκαν από τη νεκροψία και θα πραγματοποιηθούν πρόσθετες εξετάσεις από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες πριν βγει το συμπέρασμα.

Ο ιατροδικαστής, χθες το απόγευμα της Κυριακής, δεν κατέληξε σε συγκεκριμένη αιτία θανάτου και έδωσε αναβολή στην έκδοση του ιατροδικαστικού πορίσματος.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται αναβολή πιστοποιητικού, μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες εξετάσεις», σημείωσε ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες.

«Δεν υπήρχαν εμφανή τραύματα», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες στον σταθμό KCAL News του CBS του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, αλλά το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Ο ιατροδικαστής αναμένει την τοξικολογική εξέταση που ενδεχομένως να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Πέρι. Σημειώνεται πως στο σπίτι του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα.