Η κόρη της Salma Hayek, Valentina Pinault, μόλις έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue Μεξικό. Στα 14 της πόζαρε με την σταρ του κινηματογράφου, σε μια υπέροχη φωτογράφηση, ενώ παραχώρησαν μια απολαυστική συνέντευξη, η οποία έγινε στα ισπανικά. Η Salma μίλησε για το πώς ήρθε η μητρότητα αργά στη ζωή της, πώς η κόρη της «κλέβει» τα ρούχα της και τι πιστεύει για τη Valentina, που ακολουθεί τα χνάρια της στο Χόλιγουντ.

Για τη μητρότητα είπε χαρακτηριστικά: «Το έκανα επειδή βρήκα τον σύντροφο της ζωής μου, ο οποίος είχε σταθερή καριέρα, κι εγώ ήξερα ήδη ότι ήθελα τόσο πολύ μία κόρη κι έτσι δεν είχε τίποτε άλλο περισσότερη σημασία. Ούτε η καριέρα μου, ούτε τίποτα και πιστεύω ότι αυτό με βοήθησε πολύ».

Με τη σειρά της, η Valentina μίλησε για το όνειρό της να γίνει ηθοποιός και σκηνοθέτης, αλλά τόνισε τη σημασία του να βοηθάει κανείς τους άλλους, κάτι που η ίδια κάνει μέσω του εθελοντισμού σε συσσίτια. «Έμαθα ότι κάθε άνθρωπος που είναι άστεγος έχει μια διαφορετική ιστορία» είπε. «Όλοι υποθέτουν ότι είναι άστεγοι λόγω των ναρκωτικών ή επειδή δεν εργάζονται. Επιπλέον, όταν βλέπεις κάποιον να κοιμάται στο δρόμο, όλοι μας έχουμε την ίδια αντίδραση: λυπόμαστε, αλλά δε θέλουμε να τον πλησιάσουμε. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να το κάνουμε και να τους ακούσουμε αντί να τους αγνοούμε και να πιστεύουμε ότι δεν είναι δικό μας πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν με επώνυμα ρούχα, αν και στην καθημερινότητα, η Valentina φροντίζει να επωφελείται από την γκαρνταρόμπα της Salma, «κλέβοντας» της τα ρούχα. «Από μικρή δεν με άφησε ποτέ να διαλέξω τα ρούχα της και πάντα μου άρεσε αυτό», πρόσθεσε η Salma. «[Και] είναι πολύ καλή με το μακιγιάζ. Είμαι καλή στο μακιγιάζ, αλλά τώρα με διδάσκει».

Πάτερας της Βαλεντίνας και σύζυγος της Salma είναι ο μεγιστάνας της μόδας, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο Henri Pinault, CEO της Kering του ομίλου που έχει στην κατοχή του του brands όπως Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen και Yves Saint Laurent.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Harry Styles: «Ένιωθα ντροπή στην ιδέα πως ήξερε ο κόσμος ότι κάνω σεξ»

Sienna Miller: Πώς η σχέση της με τον Jude Law τη γλίτωσε από σεξουαλική παρενόχληση του Weinstein