Το The Beach at Selina Paros έχει νέο χώρο, έχει ένα φρέσκο και καινοτόμο lifestyle και για να το γιορτάζει, παρουσιάζει το πενθήμερο φεστιβάλ SIMS Spotlight Series που ολοκληρώνεται την Κυριακή, όπου η διασκέδαση και το πάθος για δραστηριότητες γύρω από την ευεξία, την άθληση και τη γαστρονομία φτάνουν και περισσεύουν.

Από την Πέμπτη 9/6 μέχρι και την Κυριακή 13/6 το Selina Paros υποδέχεται κόσμο με ένα πρόγραμμα εμπειριών πάνω στην παραλία, που έχει ως επίκεντρο του τη μουσική. Πέντε ημέρες γεμάτες DJ sets από επιλεγμένους παραγωγούς, showcases μουσικών και καλλιτεχνών, αποτελούν τον πολιορκητικό κριό για τον επισκέπτη που μπορεί να συμμετέχει σε βιωματικά workshops και wellness sessions και να ζήσει ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες.

Άλλωστε, αυτό είναι και το μανιφέστο του Selina: το βίωμα. Πρόκειται για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα βιωματικής φιλοξενίας παγκοσμίως. Τα σημεία της, σε όλο τον κόσμο, αποτελούν μοναδικούς συνδυασμούς όμορφα σχεδιασμένων καταλυμάτων και πολλών καινοτόμων facilities για εργασία, αναψυχή, ευεξία και τοπικές εμπειρίες ανά τοποθεσία.

Selina

Οι προορισμοί Selina ανά τον κόσμο είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τους σύγχρονους ταξιδιώτες-νομάδες, τους δημιουργικούς εξερευνητές και τους επαγγελματίες που εργάζονται remotely, παρέχοντας στους επισκέπτες μια υποδομή που επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, για να ταξιδεύουν και να εργάζονται οπουδήποτε επιθυμούν, εύκολα και απρόσκοπτα.

Τσέκαρε το line up του φεστιβάλ εδώ.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το Selina και το The Beach Paros εδώ και φυσικά να ακολουθήσεις τη σελίδα στο Instagram και το Facebook.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Το νησί που θα αλλάξει το στάτους των δημοφιλών προορισμών στην Ελλάδα: Το ορέγεται ο Bill Gates, αξίζει ως και 40 εκατομμύρια!

Άσσος: Το «καμάρι» της Κεφαλονιάς θεωρείται ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης

Πρωτοφανές ρεκόρ άφιξης τουριστών φέτος το καλοκαίρι – Η κύρια χώρα προέλευσης τους και η πληρότητα στα καταλύματα