Με έναν σμπάρο, δύο τριγώνια χτύπησαν άγνωστοι, πιθανότατα το περασμένο σαββατοκύριακο στους Αμπελόκηπους, ληστεύοντας απανωτά ένα ιχθυοπωλείο και ένα φαρμακείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε άγνωστο χρόνο, αν και αστυνομικές πηγές εικάζουν πως συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, επί της οδού Μιχαλακοπούλου. Άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο ενός ιχθυοπωλείου. Μπήκαν μέσα στο κατάστημα και άρπαξαν άγνωστο ποσό.

Η δράση τους δεν σταμάτησε εκεί και με κάποιο εργαλείο άνοιξαν τρύπα σε έναν από τους τοίχους που γειτνιάζει με διπλανό κατάστημα και συγκεκριμένα φαρμακείο. Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν και στο φαρμακείο, άρπαξαν και από εκεί άγνωστο ποσό και διέφυγαν πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο μπήκαν.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων προχώρησαν σε καταγγελία το πρωί της Δευτέρας (8/5) και οι Αρχές κινητοποιήθηκαν προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα αναδείξουν την ταυτότητα των δραστών. Κλιμάκιο της Σήμανσης βρέθηκε στο σημείο, ενώ η Ασφάλεια ερευνά το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων και τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας.

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)