Με μία υπόκωφη «έκρηξη» της πραγματικά ειδεχθούς υπόθεσης έγιναν γνωστά τα μαρτύρια που βίωσε ένας ανήλικος στα suites ενός 50χρονου άνδρα. Μία υπόθεση που αποκάλυψε το intronews.gr, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Πρόκειται για την ιστορία ενός 17χρονου σήμερα αγοριού, το οποίο έπεσε θύμα στα χέρια ενός μεσήλικα, καθώς επί μία τριετία είχε γίνει σεξουαλικό υποχείριό του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως αυτές προκύπτουν από την καταγγελία του νεαρού παιδιού, είχε βιαστεί τουλάχιστον 9 φορές, από τον 50χρονο Δ.Κ..

Το intronews.gr επανέρχεται στην υπόθεση και φέρνει στην επιφάνεια επιπρόσθετα στοιχεία για το σημείο όπου το νεαρό αγόρι, είχε υποστεί τα καταγγελλόμενα βασανιστήρια. Πρόκειται για ένα συγκρότημα από suites τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία η οικογένεια του φερόμενου ως δράστη εκμεταλλεύεται τουριστικά.

Στα suites της οδού Λεπενιώτου βρίσκεται και το διαμέρισμα του 50χρονου, μέσα στο οποίο οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν πλειάδα ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και του διεγερτικού μεφεδρόνη, το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία αξιοποιήθηκε για να ρίξει τις αντιστάσεις του έφηβου αγοριού.

Ο συλληφθείς ήταν εντελώς απροετοίμαστος γι’ αυτό και η Αστυνομία μπόρεσε να εντοπίσει την ποσότητα των ναρκωτικών. Κατά την επιχείρηση για σύλληψή του ήταν παντού διάσπαρτα στο διαμέρισμά του ναρκωτικά χάπια, αραδιασμένες γραμμές κοκαΐνης, όπως και το ειδικό συνθετικό ναρκωτικό μεφεδρόνη. Το ναρκωτικό αυτό είναι γνωστό στις πιάτσες του αντισυμβατικού ομοφυλοφιλικού σεξ. Είναι ένα διεγερτικό που αποκαλείται Meow-Meow, το οποίο προκαλεί ευφορία, ενέργεια και αυξημένη σεξουαλική διέγερση.

Ωστόσο μπορεί να προκαλέσει παράνοια, οπτικές ή ακουστικές ψευδαισθήσεις και ακανόνιστη συμπεριφορά. Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης και κάμερες, όπως και ένα καταγραφικό. Γρήγορα διαπίστωσαν πως το καταγραφικό ήταν συνδεδεμένο και με κάμερες άλλων suites.

Διαπιστώθηκε πολύ γρήγορα, πως ο 50χρονος είναι ουσιαστικά ιδιοκτήτης-διαχειριστής μίας σειράς πολυτελών διαμερισμάτων Airbnb. Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν και 13 σκληροί δίσκοι, οι οποίοι εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο. Εικάζεται πως είναι πολύ πιθανή η ανεύρεση πορνογραφικού υλικού, ενηλίκων ή ανηλίκων, κάτι το οποίο θα προκύψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο 50χρονος Δ.Κ., ο οποίος βαρύνεται με κακουργηματικές κατηγορίες, είναι ένας άνθρωπος αρκετά γνωστός στο κέντρο της Αθήνας, αλλά χωρίς να εμφανίζεται πολύ συχνά. Χαρακτηρίζεται από σεμνότητα και μία μυστήρια προσωπικότητα, ενώ έχει έφεση στην εικαστική τέχνη.

suites

Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έχουν ρίξει μπόλικο προσωπικό χρόνο και χρήμα για τη διαμόρφωση της περιουσίας τους στου Ψυρρή, ένα συγκρότημα διαμερισμάτων Airbnb, με υψηλή αισθητική και καλό γούστο. Αρέσκεται στα ταξίδια με ιστιοπλοϊκό, με την οποία τέχνη έχει ενασχοληθεί από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία.

Η κατάθεση του 17χρονου για τα βασανιστήρια στα suites στου Ψυρρή

Σοκαριστικά είναι όσα περιέγραψε ο νεαρός στις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας, σύμφωνα με όσα έφερε στην επιφάνεια ο αστυνομικός συντάκτης Παναγιώτης Σπυρόπουλος στο thetoc.gr.

Τα όσα βίωνε ο ανήλικος ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2020. «…“θα δεις θα σου αρέσει” μου έλεγε και αυτό το ναρκωτικό σε διεγείρει έντονα. Σου δίνει και πολλά συναισθήματα να θες να κάνεις σεξ και απλά έγινε αυτό που έγινε. Ήταν η πρώτη μου φορά, εγώ δεν είχα ξανακάνει ποτέ με άνθρωπο να συνευρεθεί…», φέρεται να είπε το παιδί στον παιδοψυχολόγο ο 17χρονος, περιγράφοντας την πρώτα φορά που ο 50χρονος του χορήγησε ναρκωτικά για να τον βιάσει.

Ο κατηγορούμενος είχε έρθει κοντά στην οικογένεια, καθώς ο θείος του διατηρούσε σχέση με την μητέρα του αγοριού. Γρήγορα έχτισε σχέση εμπιστοσύνης με τον ανήλικο που ζούσε μόνο με την μητέρα του, λειτουργώντας ως πατρική φιγούρα.

«…θυμάμαι ότι αφού τελείωσε όλο αυτό ότι είχα κάτσει μόνος μου λίγο στη κουζίνα και σκεφτόμουν και έλεγα, τόσο πολύ μ’ αγαπάει αυτός ο άνθρωπος;», περιγράφει χαρακτηριστικά στην κατάθεση του ο 17χρονος.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την κατάθεση του παιδιού, το Δεκέμβριο του 2022 ο ανήλικος άρχισε να αποφεύγει τις συναντήσεις μαζί του, εκείνος έγινε ακόμα πιο πιεστικός και μαζί με την ναρκωτική ουσία, του χορηγούσε και διεγερτικά χάπια τύπου «Viagra», αλλά και χάπια MDMA, το γνωστό ecstasy.

suites

Οι απειλές, το ιστοπλοϊκό και οι βιασμοί στα suites

Από τα όσα περιγράφονται στην κατάθεση, προκύπτουν σαφώς και οι απειλές που κρατούσαν εγκλωβισμένο το παιδί στον εφιάλτη των suites του Ψυρρή. «Μου έλεγε “δεν με νοιάζει, θα πετάξω 10 χιλιάρικα και θα σε καθαρίσουν και την οικογένεια σου”, ότι μου είχε, πώς να το πω, ότι είναι ικανός να μου καταστρέψει τη ζωή και τότε ήταν θυμάμαι Νοέμβριος, Οκτώβριος που άρχισε να θέλει να βιντεογραφεί τις σεξουαλικές μας πράξεις γιατί μου έλεγε ότι του αρέσει και τον φτιάχνει αυτό το πράγμα».

Μόνο μέχρι τον Απρίλιο του 2021, ο 50χρονος κακοποίησε σεξουαλικά το αγόρι τουλάχιστον 4 φορές στο σπίτι του αλλά και σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, με παράλληλη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως φαίνεται όμως, ο 50χρονος φέρεται να είχε σκοπό να προσελκύσει και άλλον νεαρό στα suites των βασανιστηρίων. Όπως προκύπτει από την κατάθεση του 17χρονου, ο φερόμενος ως δράστης είχε προσεγγίσει και τον μικρότερο αδελφό του θύματος:

«… από το Μάρτιο μέχρι τώρα τον Ιούνιο εκείνος πολιορκούσε τον αδερφό μου για να τον πάρει με το μέρος του, του είχε πάρει δώρο μια μπλούζα Dior, παντελόνι Dior, δώρο από το Παρίσι, τον καλούσε συνέχεια σπίτι του, τον πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο και εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί δεν μπορούσα να πω κάτι στη μητέρα μου γι’ αυτό το πράμα και απλά το άφηνα και ευχόμουν να μην κάνει κάτι στον αδερφό μου».

Με τον ίδιο χειριστικό τρόπο που προσέγγισε τον 17χρονο πριν από τρία χρόνια, προσέγγισε και τον αδελφό του: «Ούτε συνομήλικός μου δεν θα απαντούσε τόσο όμορφα και μεγαλόψυχα. Το λέω και το εννοώ απόλυτα», έγραφε στα μηνύματά του προς το παιδί, όπως και «Ήθελα να σου πω ότι σε θαυμάζω απεριόριστα», «Όταν μου λες “Κ… μου” λιώνω!» και άλλα παρόμοια.

Βεβαίως, όταν ο 17χρονος προσπαθούσε να ελιχθεί και να ψάχνει δικαιολογίες για να μην βρίσκεται με τον 50χρονο, εκείνος του είχε… εύκολες λύσεις για να του «κόψει τον αέρα» και να τον επαναφέρει στη μέγγενη που τον κρατούσε: «

«2 δρόμους βλέπω εγώ για σένα. Ο ένας είναι να αρχίσεις και εσύ για πλάκα τα αυτοκτονικά του αδερφού σου για τα οποία απ’ ότι φαίνεται αποδίδουν εξαιρετικά στη μαμά και ο 2ος να περιμένεις 3 χρόνια να ενηλικιωθείς για να μπορείς να με βλέπεις», είχε γράψει σε ένα μήνυμά του στον 17χρονο ενώ σε ένα άλλο τόνιζε: «Θα πρέπει από εδώ και μπρος να απαιτήσεις να βλεπόμαστε και να της πεις το πόσο πολύ το θέλεις κι αν προσπαθήσει να στο απαγορέψει ότι θα σε χάσει!… για να φοβηθεί και λίγο και να το πάρει στα πιο σοβαρά».