Τα ερωτήματα πληθαίνουν καθημερινά και οι ευθύνες αυξάνουν σε σχέση με την στάση της ΕΛ.ΑΣ. για όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της δολοφονίας του Μιχάλη, στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκανς μαζί με Έλληνες συνεργούς τους.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, πήρε θέση αναφορικά με το ζήτημα, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» του ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας τις ευθύνες που βαραίνουν την Ελληνική Αστυνομία.

«Γι αυτό τον ντόρο που έχει γίνει, γι αυτό το φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομία που πολλοί λένε ότι το μεγαλύτερο μετά τη Λ. Ριανκούρ, δεν νομίζω ότι θα περάσει έτσι απλά, με την απομάκρυνση 3-4 αξιωματικών από τις θέσεις τους, λόγω του ότι ήταν διοικητές τροχαίας των Εθνικών Οδών. Κάτι που προβληματίζει πολλούς διοικητές της Ελληνικής Αστυνομίας διότι υπάρχουν κι άλλοι διοικητές τροχαίας, οι οποίοι πρώτον δεν απομακρύνθηκαν και δεύτερον επειδή είχαν σαφείς εντολές για διακριτική παρακολούθηση. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όλοι το ξέρουν, όλοι το λένε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η υπόθεση απάντησε:

«Μέχρι τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα καμπαναριά θα ηχήσουν στις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Χρειάζεται να πληρώσουν αυτοί που έχουν την ευθύνη για όλη αυτή την παρωδία».