Διαγωνισμό ανοησίας φαίνεται πως προσπαθούν να κάνουν κάποιοι καλλιτέχνες, με γνωστό τράπερ να συλλαμβάνεται το απόγευμα του Σαββάτου καθώς κυκλοφορούσε με πιστόλι.

Πρόκειται για τον 29χρονο F. L. ο οποίος έφερε στην κατοχή του ένα glock με γεμάτο γεμιστήρα. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν έναν τυπικό έλεγχο το Σάββατο (1/4) στο Ίλιον και διαπίστωσαν πως κύριο… μέλημα του γνωστού τράπερ για να κάνει τη βόλτα του, ήταν να κουβαλά πάνω του το… κουμπούρι.

Την είδηση μετέδωσε το lawandorder.gr, το οποίο σημειώνει πως τον περασμένο Ιανουάριο ο ίδιος καλλιτέχνης συνελήφθη στην Ιόνια οδό καθώς κινούνταν από το Αγρίνιο προς τα Ιωάννινα για συναυλία στην οποία θα τραγουδούσε.

Τότε είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ.

Τι είχε δηλώσει ο δικηγόρος για τον γνωστό τράπερ

Αμέσως μετά την εκδίκαση του αυτοφώρου τον περασμένο Φεβρουάριο, ο δικηγόρος του τράπερ είχε δηλώσει τα εξής:

«Ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο εν λόγω καλλιτέχνης αφ’ ενός παραβίασε την αναστολή του, αφ’ ετέρου μάλλον… ξέχασε πως δεν είναι νόμιμο να κυκλοφορεί κανείς με όπλο χωρίς άδεια, ακόμη κι αν είναι για… σκοποβολή.

Photo Credits: Evrokinissi (Αρχείου)