Παρουσιάστηκε στις Αρχές ο 30χρονος που φέρεται ως υπαίτιος για τον σοβαρό τραυματισμό του 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ, που πέθανε μετά τα επεισόδια στη φιέστα τίτλου

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν σχετικά με τη μυστηριώδη υπόθεση του θανάτου του 48χρονου οπαδού της «Ένωσης», ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από ομοϊδεάτες του, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Lawandorder.gr, ένας 30χρονος άνδρας εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός (μεταξύ εκείνων) που χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ έξω από την OPAP Arena κατά τη διάρκεια της φιέστας τίτλου.

Όπως αναφέρεται, ο άνδρας δεν συνελήφθη, παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί από τον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις. Ο ύποπτος για τον θάνατο του Χρόνη κατά αναφορές όμως, δεν ήταν ο μόνος που χτύπησε τον 48χρονο. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως θύμα και δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ίσως και άλλων ουσιών.

ύποπτος για τον θάνατο
Ο άτυχος 48χρονος

Θυμίζουμε πως εκείνη την ημέρα, ο άτυχος 48χρονος είχε ένα επεισόδιο με τη σύντροφό του και κατά μαρτυρίες είχε σηκώσει το χέρι του πάνω της. Όταν εκείνη απομακρύνθηκε, μία ομάδα οπαδών της «Ένωσης» τον προσέγγισε για να του ζητήσει τον λόγο για τον οποίο συνέβη το περιστατικό. Πάνω στην κουβέντα, η ομάδα των οπαδών ξυλοκόπησε τον 48χρονο προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά από νοσηλεία λίγων ημερών πήρε εξιτήριο. Ωστόσο κατά την επιστροφή του ένιωσε και πάλι μία ξαφνική αδιαθεσία. Μέσα σε λίγα λεπτά η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και εξέπνευσε.