Έχει μόλις μπει το μεγάλο τρίπονο. Ο Κώστας Σλούκας τρέχει προς τα αποδυτήρια και τον ακολουθούν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού. Στο παρκέ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένας άλλος, ζει σε παράνοια, όπως και οι συνεργάτες του. Το γήπεδο έχει βουβαθεί, έχουν όλοι σοκαριστεί από την εξέλιξη.

Να κάνει ένα απροσδόκητο δώρο στη Φενέρ ο Ουόκαπ, να βάζει δίποντο στα 3 δευτερόλεπτα ο Γκούντουριτς, να μένουν 3.8 για την ακρίβεια, και ο Σλούκας να βρίσκει σουτ νίκης για να κόψει τα πόδια όλων στην Ulker Arena.

Σλούκας

Η αντίδρασή του έμεινε σε όλους, όπως και η αντίδραση του σπίκερ της Euroleague που είχε πάθει «Γαβριέλλα» και έλεγε «Καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα» και μόνο «Καληνότσες». Όπως και η αντίδραση του Μπαρτζώκα που έκανε σπριντ στο γήπεδο.

Σλούκας

Όμως η αντίδραση που θα έμενε περισσότερο αν δεν έβαζε το buzzer beater ο Σλούκας, θα ήταν η αντίδρασή του στο τρίποντο του Βεζένκοφ που έχει ισοφαρίσει σε 69-69. Είναι μια φάση όπου ο Σλούκας του δίνει πάσα στα 9 μέτρα και την ώρα που ο Βεζένκοφ σηκώνεται για σουτ, ο Σλούκας του τη ζητάει ξανά γιατί είναι ελεύθερος. Κι από κει που ζητάει τη μπάλα, βλέπει το σουτ να καταλήγει στο καλάθι και πιάνει το κεφάλι του σαν να λέει «ΤΙ ΕΒΑΛΕ..;». Πού να ήξερε ο Σλούκας τι θα έβαζε ο ίδιος στη συνέχεια…

Σλούκας

* Φωτογραφίες: Getty Images/Eurokinissi