Φυσάει αέρας επενδυτικών αλλαγών στο Νησί των Ανέμων. Συγκεκριμένα, το πεντάστερο ξενοδοχείο Kenshō Psarou, εξαγοράστηκε από τη Monterock International, την οποία εκπροσωπεί ο Έλληνας επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης. Το ξενοδοχείο συνορεύει με το Nammos beach restaurant και μοιράζονται την ίδια παραλία.

Αυτό σημαίνει πως το Kenshō Psarou, το οποίο θα μετονομαστεί σε Nhotel Mykonos, θα «συγγενέψει» με το Nammos, δεδομένης και της σύμπραξης των δύο εταιρειών στο Nammos Dubai. Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες το Nammos αναμένεται να αναλάβει το Food and Beverage Service του ξενοδοχείου.

H συνολική επένδυση ξεπερνάει τα 30 εκατομμύρια ευρώ και έχοντας ως κυρίαρχο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, που εμπιστεύονται μεγάλα fund κι αναδεικνύεται σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς, η Monterock International αναμένεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, με ακόμη πιο έντονο ρυθμό.

Nhotel

Ξενοδοχειακά brands όπως το One & Only του Καλαφάτη και το Aman Resorts στο Καλό Λιβάδι είναι ανάμεσα σε εκείνα που μέσα στο επερχόμενο χρονικό διάστημα θα προστεθούν στο χαρτοφυλάκιο της. Ήδη, η Monterock συμμετέχει στη δημιουργία του Nobu Hotel & Restaurant στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Monterock θα προχωρήσει και σε άλλες επενδύσεις και σε άλλα νησιά, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις προοπτικές του ελληνικού τουριστικού κλάδου.

Ξεχωρίζοντας για την υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία και το lifestyle που παρέχει, το ξενοδοχείο μετατρέπει τις διακοπές σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Η αρμονία χρωμάτων και υλικών, που αποτυπώνονται σε καθεμία από τις 31 υπερπολυτελείς σουίτες και δωμάτια του θέρετρου, ξυπνούν τις αισθήσεις και αναμένεται να κάνουν την επίσκεψη και διαμονή τουλάχιστον απολαυστική.

Nhotel

«Το σύνολο των επενδύσεων της Monterock International στην Ελλάδα θα δώσει προστιθέμενη αξία στην οικονομία, την αγορά εργασίας και, εν γένει, τον ελληνικό τουρισμό, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα κεφαλαιουχική εποχή στην δραστηριότητα της εταιρείας. Με στόχο να εδραιωθεί ως pioneer του κλάδου της φιλοξενίας, η εταιρεία επενδύει στην ελληνική οικονομία και επιταχύνει την διεκπεραίωση projects που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διεθνών επιλογών. Η προσέλκυση, στη χώρα που γέννησε την φιλοξενία, επισκεπτών υψηλού επιπέδου βρίσκεται ανάμεσα στους στόχους μας. Το Kenshō Psarou, στην χρυσή αμμουδιά που έχει «υποκλιθεί» το παγκόσμιο Jet set, αποτελεί το πρώτο «διαμάντι» ενός πλέγματος επενδύσεων που φιλοδοξούμε να αναπτύξουμε στην Μύκονο», δήλωσε ο CEO της Monterock International, Alfredo Longo.

Nhotel

Ποια είναι η Monterock

Η Monterock International από την πλευρά της είναι ένα Private Equity Fund με παρουσία, σήμερα, σε 16 χώρες επενδύσεις στον χώρο των Media, του Hospitality, του Real Estate, των Τραπεζών, της Ψυχαγωγίας, της Βιομηχανικής Τεχνολογίας και Παραγωγής και της Πράσινης Ενέργειας. Έχει δημιουργήσει το Aman Sveti Stefan στο Μαυροβούνιο, το Aman Canal Grande στην Βενετία, ετοιμάζει το Aman στην Νέα Υόρκη καθώς και 2 νέα One & Only Resorts. Επίσης συμμετέχει στο Nammos Dubai, καθώς και στην ανάπτυξη του brand Nammos σε άλλες χώρες.