Το Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, είναι ένα από τα κορυφαία fine dining restaurants της χώρας, έχοντας πάρει και αστέρια Μισελέν και Χρυσούς Σκούφους. Η εμπειρία της εξυπηρέτησης και του γευστικού ταξιδιού, με γνώμονα πάντοτε τη βιωσιμότητα, αλλά χωρίς να μειώνεται η υψηλότατη αισθητική, είναι το κάτι άλλο.

Κι αν αυτό μπορούμε να το πούμε εμείς που δεν είμαστε διάσημοι, τότε σίγουρα μπορεί να το πει και να το απολαύσει περισσότερο η διάσημη πορνοστάρ Άντζελα Γουάιτ.

Πρόκειται για ένα όνομα της βιομηχανίας ισάξιο με αυτό της Λίζα Αν ή της Τζούλια Αν. Έχει σχεδόν 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και χάρη στην αναγνωρισιμότητα της, έχει βγάλει λεφτά και έχει αναπτύξει και επιχειρηματική δράση.

Η Γουάιτ βρέθηκε στην Ελλάδα τα προηγούμενα 24ωρα και επισκέφθηκε το Delta, με τα στόρι της να υποδεικνύουν πως έμεινε εντυπωσιασμένη και απόλυτα ευχαριστημένη, ενώ και το ίδιο το εστιατόριο έκανε repost τις αναρτήσεις της.

Είναι σημαντικό για την Αθήνα και την Ελλάδα να παρουσιαστεί ως προορισμός του high society και των food bloggers ανά τον κόσμο, και σίγουρα τέτοιες αναρτήσεις από ένα πρόσωπο με τόσο μεγάλο κοινό και fanbase, συμβάλλουν αρκετά να «εξαχθεί» η υψηλή γαστρονομία.

Και για να θυμηθείτε τι εστί Άντζελα Γουάιτ, δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες.

* Βρες το Delta στο Instagram εδώ.