Είναι μια από τις ωραιότερες συνοικίες του κέντρου. Φημισμένη, με διαχρονικό class και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Το Κολωνάκι ήταν, είναι και, δεν αμφιβάλλουμε κατ’ ελάχιστο, θα συνεχίσει να είναι μια εντελώς ξεχωριστή περιοχή για την Αθήνα.

Μαζί, ένα μέρος που βρίθει από εκλεκτές επιλογές για τη διασκέδασή μας. Γι’ αυτό άλλωστε και ειδικά κάθε ΠΣΚ γίνεται το αδιαχώρητο από κόσμο που το ζει από κοντά, που το απολαμβάνει πραγματικά.

Επιλέξαμε 5 μαγαζιά που κάνουν το Κολωνάκι να γίνεται σημείο αναφοράς (και) στο κομμάτι «έξοδος». Σε περιμένουν να τα τιμήσεις!

Κολωνάκι: Τα 5 τοπ μαγαζιά για να βγεις

Zurbaran

Ένα πολυσύχναστο στέκι στο Κολωνάκι που αποκλείεται να μη βρεις κάτι που να σου ταιριάζει. Καταφέρνει κάτι φαινομενικά αδύνατο: Να καλύπτει διάφορα, συχνά ετερόκλητα μεταξύ τους γούστα, καταφέρνοντας να διατηρεί αναλλοίωτο το χαρακτήρα του και δίχως να κάνει την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα.

Από το πιο γκουρμέ ως το μπέργκερ, το Zurbaran σε κοιτάει στα μάτια και σου προσφέρει κάτι που πραγματικά σε σέβεται, κάτι που πραγματικά αξίζει. Με την υπογραφή-εγγύηση της φημισμένης σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη.

Πατριάρχου Ιωακείμ 38

Forte

Το όνομά του σημαίνει «δύναμη» και εννοιολογικά, πρακτικά δεν θα μπορούσε να ταιριάζει καλύτερα. Είναι όλα… power σε αυτό το εστιατόριο στο Κολωνάκι,

Γεύσεις, ατμόσφαιρα, διακόσμηση, στιλ και τεχνογνωσία. Όσοι αγαπούν εξίσου την ελληνική κουζίνα και τη διασκέδαση, βρίσκουν εδώ το καταφύγιο τους.

Χάρητος 43

Adele

Ένα εντυπωσιακό κλαμπ στο Κολωνάκι που έχει πολύ λίγο καιρό που άνοιξε, αλλά είναι ήδη σαν να ταν στην παρέα μας εδώ και χρόνια.

Μια πρωτοποριακή και γκλάμουρ πρόταση διασκέδασης που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και δίνει το κάτι παραπάνω στη νυχτερινή Αθήνα.

Ξάνθου 5

Rook

Ένα τροπικό cocktail bar στο Κολωνάκι; Και γιατί όχι παρακαλώ; Ειδικά όταν έχει φτιαχτεί με τόσο μεράκι, με τη δέουσα προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας ένα υπέροχο σύνολο, ιδανικό για τη νυχτερινή σου έξοδο και γεμάτο θετική ενέργεια.

Περιτριγυρισμένο από τζαμαρίες και διακοσμημένο με καταπράσινα φυτά, παίζει σοβαρά κάποια στιγμή να πιστέψεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό νησί. Η μουσική είναι φοβερή, τα ποτά από τα καλύτερα εκεί έξω.

Καρνεάδου 25

Bronco

Από το πρωί ως το βράδυ να είσαι στο Bronco ουδόλως θα βαρεθείς. Είναι ταμάμ για κάθε στιγμή της ημέρας, γεμάτο ωραία πράγματα.

Είτε είναι για ένα απλό καφεδάκι, είτε για ένα μεσημεριανό break φαγητού, είτε για έξοδο το βράδυ για ένα παρεΐστικο ποτάκι. Θα νιώσεις οικεία, θα νιώσεις καλά, πολύ απλά γιατί είσαι στο σωστό μέρος.  

Πλουτάρχου 10