Τι βλέπει ο λαός του Netflix λίγο πριν το 2023 μας αποχαιρετήσει και το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς κυριαρχήσει στα «θέλω να διασκεδάσω» μας; Ποιες είναι οι ταινίες που οδηγούν τις εξελίξεις στο top 5 της δημοτικότητας; Έχουμε τις απαντήσεις και άρα το τι άλλαξε σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Οι 5 πιο δημοφιλείς ταινίες του Netflix αυτή τη στιγμή

Rebel Moon

Πώς και πώς το περιμέναμε. Είχαμε σημειώσει release date στο Netflix, διαβάζαμε πολύ προσεκτικά όσα έλεγε ο Ζακ Σνάιντερ και περιμέναμε τον διάδοχο του Star Wars.

Φωτιά να πέσει να μας κάψει που υπήρξαμε τόσο ιερόσυλοι! H ταινία όχι απλώς δεν δικαιολογεί το hype αλλά είναι από τις χειρότερες του 2023. Ο κόσμος βέβαια το βλέπει για να το διαπιστώσει μάλλον ιδιοίς όμμασι. Σου λέει «δεν γίνεται να είναι τόσο κακό, τα παραλένε». Έλα όμως που γίνεται…

Top Gun Maverick

Αυτό, αγαπητό Netflix, είναι ένα δώρο που μας έκανες τούτες τις γιορτινές ημέρες. Ο Τομ Κρουζ είναι ο άνθρωπος που έσωσε το σινεμά και αυτή η ταινία εξηγεί ακριβώς τους λόγους.

Απολαμβάνεις κάθε στιγμή, έχοντας ταυτόχρονα ένα αίσθημα φρεσκάδας και νοσταλγίας. 36 χρόνια μετά το πρώτο Top Gun έχουμε μια συνέχεια που, το λέμε δυνατά, ξεπερνάει το πρωτότυπο και μας κάνει να χειροκροτούμε δυνατά.

Netflix

Infinite Storm

Μια χιονοθύελλα, μια δυνατή (βασισμένη σε αληθινά γεγονότα) ιστορία επιβίωσης και Ναόμι Γουότς. Για τους Έλληνες συνδρομητές του Netflix είναι επιχειρήματα αρκούντως πειστικά για να χαρίσουν το play τους.

Δεν λέμε πως κάνουν άσχημα. Απλώς αυτή η ταινία θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Είχε potential, αλλά σε αφήνει με την αίσθηση, την πικρή γεύση πως δεν το πήγε όσο θα μπορούσε.

Redeeming Love

Η εποχή ξυπνάει το ρομαντισμό μέσα μας και αυτή η ταινία, ψηλά στις επιλογές των Ελλήνων στο Netflix, το αποδεικνύει. Υπάρχει συναίσθημα εδώ…

Μια ερωτική ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού στη σκληρή πραγματικότητα της περιόδου του Χρυσού Πυρετού στη Καλιφόρνια του 1850. Μια ιστορία καλά δοσμένη…

The Grinch

Ο Γκρινιάρης των Χριστουγέννων αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και είναι σταθερά ψηλά στη λίστα με τις τοπ ταινίες του Netflix όλο το Δεκέμβριο.

Ξέρεις τι θα δεις και το… βλέπεις. Ένα animation αρκετά τίμιο, ένα animation που σίγουρα δεν θα σου κλέψει το χρόνο κι ας μην είναι από τα καλύτερα του είδους.

Netflix