Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έγιναν μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του τηλεοπτικού σταθμού Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρίας Τσοχαντάρη και τη μαρτυρία του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, η 12χρονη του Κολωνού αναγνώρισε τον 63χρονο παιδοβιαστή που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Ομόνοια.

Όταν είχε δώσει το κορίτσι την έκτη κατάθεσή της, είχε αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία για τους οκτώ τελευταίους συλληφθέντες εκ των οποίων οι επτά προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, η 12χρονη έχει αναφερθεί σε τρία ακόμα άτομα τα οποία τα έχει «φωτογραφήσει» και είναι Έλληνες, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Επιπλέον, όπως είπε, έχει αναφέρει ένα συμβάν με έναν αστυνομικό αλλά και στοιχεία για άλλα άτομα μέσα στα οποία αναγνωρίζει και τον 63χρονο παιδοβιαστή. Η 12χρονη έχει δώσει περιγραφή του συγκεκριμένου ανθρώπου, όμως, μόλις είδε τη φωτογραφία αναγνώρισε το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η θεία της 12χρονης επικοινώνησε με την ρεπόρτερ του σταθμού και ανέφερε πως η συμφωνία για να πάει στον 63χρονο έγινε προφορικά με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν μηνύματα, ενώ αποκάλυψε πως μετά το ραντεβού με τον 63χρονο, ο ίδιος την έστειλε και σε έναν ακόμα ηλικιωμένο άνδρα.

«Την κατάθεση η 12χρονη την έχει δώσει πριν το Πάσχα. Ο ίδιος τα ανέφερα στην Ανακρίτρια, κάναμε αίτημα και μας το απέρριψε. Δηλαδή, αν είναι δυνατόν, είπαμε ότι το παιδί θέλει να δώσει κι άλλα στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρθηκε ότι ο αστυνομικός που ανέφερε η 12χρονη δεν αποδέχεται τις κατηγορίες, δεν έχει ενημερωθεί για να δώσει κάποια κατάθεση, όμως, δεν αρνείται ότι γνώριζε τον βασικό κατηγορούμενο και μάλιστα «έπεσε από τα σύννεφα» όταν πληροφορήθηκε την υπόθεση.

«Εν τέλει, αυτό που γνωρίζω, είναι ότι η 12χρονη είχε μιλήσει, είχαν πει πράγματα με τον αστυνομικό αλλά δεν είχαν έρθει σε επαφή», είπε ο κ. Λύτρας και τόνισε πως «για αυτό τον αστυνομικό έχει μιλήσει η μητέρα».

Την ίδια ώρα, ο 63χρονος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, ωστόσο, αναμένεται άμεσα το ένταλμα σύλληψής του και στη συνέχεια θα περάσει από Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο εν λόγω άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι εργαζόμενος του ΟΑΣΑ, με άγνωστο τρόπο βρήκε το τηλέφωνο μίας 14χρονης και προσπάθησε να την αποπλανήσει.

Την κάλεσε στο τηλέφωνο λέγοντάς της πως θέλει να κάνει σεξ μαζί της. Το κορίτσι τα έχασε, φοβήθηκε και έκλεισε το τηλέφωνο. Ο ίδιος άνδρας όμως επέμεινε και μέσα στις επόμενες ώρες της έστειλε μηνύματα και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Το κορίτσι μίλησε στους γονείς του για βοήθεια και με παρότρυνσή τους κανόνισαν ραντεβού με μηνύματα. Οι γονείς κάλεσαν την Αστυνομία και πήγαν όλοι μαζί στο ραντεβού στην Ομόνοια.

Ο πατέρας, πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Ιεράς οδού, βρέθηκε στο σημείο του ραντεβού και φέρεται να μην κρατήθηκε και να επιτέθηκε στον άνδρα προκαλώντας στον 63χρονο μικροτραυματισμούς. Ο δράστης ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε πως το κορίτσι ήταν ανήλικο και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο πατέρας της ανήλικης, στο πορτοφόλι του είχε ένα ποσό της τάξεως των 600 ευρώ.

Παράλληλα λέγεται πως έχει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό, ύψους 150.000 ευρώ, μία πληροφορία όμως η οποία ελέγχεται.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι γονείς του παιδιού, ο 63χρονος έχει ακολουθήσει την ίδια τακτική και με άλλα κορίτσια. Λένε μάλιστα πως σε άλλη περίπτωση είχε «κοκορευτεί» πως αυτό το πράγμα (να έχει «πάει» με ανήλικη) το έχει κάνει τουλάχιστον… 1000 φορές.

Όπως αναφέρεται, ο συγκεκριμένος άνδρας κινούνταν στις περιοχές της Καλλιθέας, του Κολωνού και των Πετραλώνων, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως ενδεχομένως να σχετίζεται και με την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 63χρονου παιδοβιαστή

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες (10-6-2023), στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 63χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-6-2023 ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης ημεδαπής λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ανωτέρω ανήλικη που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Τι είχε πει ο πατέρας της 14χρονης που πήγε να πέσει θύμα από τον 63χρονο παιδοβιαστή

Ο πατέρας της 14χρονης, όπως είναι φυσικό είναι σε οργίλη κατάσταση. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της Κυριακής (11/6) ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα το πρόσωπο του κατηγορούμενου αλλά και τα μηνύματα που έστειλε στο κορίτσι.

Ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας εξέφρασε την οργή του και απαιτεί από τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα, ενώ άφησε να εννοηθεί πως 63χρονος έχει προβεί και σε άλλες αντίστοιχες ενέργειες στο παρελθόν:

«Παρασκευή βραδύ. Βλέπω την κόρη μου, 14 χρονών, να κλαίει. Της λέω “τι έχεις κορίτσι μου” και μου δείχνει τα παρακάτω. Το εν λόγω σκουπίδι έστελνε βίντεο, φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο στο παιδί μου και σε άλλο ένα παιδί, ανήλικο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ακούγοντας εγώ δίπλα, του λέει το παιδί μου “γιατί κύριε μου στέλνετε αυτά” της απαντάει “γιατί θέλω να σε γ…ω” με μία θρασύτητα. Και έτσι έγινε αλλά με τα αντίθετα αποτελέσματα για το σκουπίδι αυτό. Βέβαια από κοντά έλεγε “δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη”. Η πρώτη δικαιολογία κάθε παιδεραστή “δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη”.

Ήξερες σκουπίδι ότι ήταν ανήλικα τα παιδιά. Έπεσες όμως σε λάθος παιδί που μίλησε. Σε ένα άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα το πάει στο ξενοδοχείο του και ότι το έχει κάνει 1000 φορές και θα του δώσει ότι θέλει. Όντως το πορτοφόλι του είχε 600 ευρώ και σε ένα λογαριασμό 150.000 ευρώ, για υπάλληλος του ΟΑΣΑ.

Τα δημοσιοποιώ ώστε να δούνε το πρόσωπο του κι άλλα παιδιά. Το σκουπίδι αυτό κινούνταν Καλλιθέα, Κολωνό, Πετράλωνα. Το που βρίσκει τα τηλέφωνα των παιδιών δεν ξέρω, θα το βρούνε οι αρμόδιοι. Από δω και πέρα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ελπίζω να το τελειώσει η Δικαιοσύνη έτσι όπως πρέπει. Πείραξες την ψυχή του παιδιού μου 14 χρονών, έκανες το παιδί μου να κλαίει κάθε δάκρυ της κόλασης για σένα, και για όποιον άλλον είναι μαζί σου.

Τώρα είναι το παιδί μου αύριο μπορεί να είναι το δικό σας. Να έχετε από κοντά τα παιδιά σας να τα έχετε φίλους να σας μιλάνε. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτά όλα. Προς το παρόν είναι φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Όποιο παιδί τον γνωρίζει ή του έχει κάνει κάτι ο συγκεκριμένος, βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας. Και πάλι ελπίζω η Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει, το τονίζω πολύ αυτό.

“Γιατί κύριε μου τα στέλνετε αυτά”, “γιατί θέλω να σε γ…ω” και έτσι κλείνω το μήνυμα αυτό…!».